Gürpınar Belediyesi Mahalleler...
MEBİT

Gürpınar Belediyesi 2022 futbol turnuvası sona erdi

Gürpınar Belediyesi Mahalleler Arası Futbol Turnuvası 2022 Şampiyonu Xospspor (sakalarspor) oldu.

Abone Ol

2022-10-26 19:27:26 | Son Güncelleme : 2024-03-28 19:47:15

Gürpınar Belediyesi 2022 futbol turnuvası sona erdi

Gürpınar Belediyesi tarafından her yıl mahalleler arası düzenlenen futbol turnuvasına bu yıl 30 takım katıldı. Zorlu maçların ardından turnuva, finalde karşı karşıya gelen Xospspor ile Xarnikspor (Değirmendüzüspor) arasında oynanan karşılaşmayla son buldu. Final maçında Xarnikspor’u 1-0 yenen Xospspor, 2022 futbol turnuvasının şampiyonu oldu.

Turnuvanın üçüncü takımı ise Tutmaçspor oldu. Taraftarların yoğun ilgi gösterdiği final maçının ardından ödül töreni düzenlendi. Şampiyonluk kupasını İlçe Kaymakamı Fatih Kayabaşı ve Belediye Başkanı Hayrullah Tanış’ın elinden alan Xospspor futbolcuları zaferi doyasıya kutladı. Final maçının ardından açıklamalarda bulunan Gürpınar Belediye Başkanı Hayrullah Tanış, turnuvaya katılan tüm sporculara teşekkür etti.

Geleneksel hale gelen futbol turnuvasında heyecanın her geçen yıl arttığını ifade eden Tanış, “Bu yıl turnuvamıza 540 futbolcu katıldı. İlçemiz açısından bu tür bir sportif organizasyona gençlerimizin yoğun ilgi göstermesi bizleri memnun etmiştir. Başta şampiyon olan Xospspor olmak üzere turnuvamıza katılan tüm takımları tebrik ederim.” dedi.

Final maçını İlçe Jandarma Komutanı Yarbay Samet Ali Kılıçoğlu, Emniyet Amiri Ömer Yaylacı, AK Parti İlçe Başkanı Taha Güngör, Belediye Meclis Üyeleri ile kurum amirleri izledi.

  • Etiketler : Van Haber VAN VAN HABER GÜRPINAR HAYRULLAH TANIŞ
  • YORUM YAP
    Yorumlar (0)

    Bu habere ilk yorum yapan sen ol.

    ÖNERİLENLER