2011-07-25 16:30:00 | Son Güncelleme : 2025-06-12 06:36:18
“AKADEMİ’YE VEDA EDEN KAAN MI OLACAK, BURÇİN Mİ?”
Star Akademi’de eleme heyecanı devam ediyor. Bu hafta son 2’ye kalan youTube canavarı Kaan ve 5 yaşından beri keman çalan Burçin için Türkiye kararını verecek; sadece biri yoluna devam edebilecek. Star Akademi’nin bu haftaki teması “Eller Havaya”. Baştan sona hareketli şarkılardan oluşan repertuarıyla Star Akademi, 25 Haziran Pazartesi akşamı, saat 20:00’da Star TV ekranlarında!
Geçtiğimiz hafta elenme riskiyle haftaya başlayan Akademi’nin en küçük yarışmacılarından Burak’ın birinciliği Akademi Evi’ndeki tüm dengeleri alt üst etti. Bu hafta son 2’ye kalan Kaan ve Burçin için ise halk oylaması devam ediyor. Kaan ve Burçin, Akademi’de aldıkları eğitime devam etmek ve Türkiye’nin starı olmak için hafta boyunca çalıştılar. 25 Haziran Pazartesi akşamı ekranlara gelecek programda, Akademi’ye ve tüm hayallerine veda edecek isim belli olacak.
Bu hafta, tüm star adayları en eğlenceli ve hareketli parçalarla canlı yayında olacaklar. “Eller Havaya” temasıyla yarışmacıların bu eğlenceli performansları ekran başında izleyenleri hareketlendirirken; haftalardır hep romantik ve slow şarkılarla performans sergileyen romantik prens Levent ise hareketli şarkılardaki performanslarıyla jüri üyelerini ve tüm izleyenleri şaşırtacak.
Geçtiğimiz hafta canlı yayın sırasında, Facebook üzerinden yapılan gönderilerin, 1 milyon 511bin 638 kişi tarafından takip edildiği Star Akademi, bu hafta da sosyal ağlara damgasını vurmaya hazırlanıyor.
Bu habere ilk yorum yapan sen ol.