Mersin'in merkez Mezitli ilçes...
MEBİT

Mersin'de polisevine saldırı!

Mersin'in merkez Mezitli ilçesi Tece Mahallesi'ndeki polis evine saldırı düzenlendi. Bölgede patlama sesinin ardından kısa süreli silah sesleri yükseldi. Çevrede endişe yaratan patlama ve silah seslerinin ardından polis alarma geçti. Çok sayıda ekip bölgeye sevk ediliyorken, sağlık ekipleri de yönlendirildi. Saldırıda ilk belirlemelere göre 2 polis memurunun yaralandığı öne sürüldü.

Abone Ol

2022-09-27 01:11:18 | Son Güncelleme : 2024-03-28 16:23:32

Mersin'de polisevine saldırı!

Mersin'in Mezitli ilçesindeki Polisevine saat 23.00 sıralarında düzenlenen saldırı ile ilgili İçişleri Bakanlığı'ndan açıklama yapıldı. Saldırıyla ilgili bir şüphelinin yakalandığı belirtilen açıklamada 2 polis memurunun yaralandığı belirtilerek, şöyle denildi:

"Mersin'in Mezitli İlçesindeki Polisevine saat 23.00 sularında kimliği belirsiz kişilerce saldırı düzenlenmiş, çıkan çatışmada 2 polisimiz yaralanmıştır. Ayrıca Polisevinin uzağına bırakılan bir bomba düzeneği de kontrollü bir şekilde patlatılmıştır.  Olayla ilgisi olduğu değerlendirilen bir şüpheli silahıyla birlikte gözaltına alınmıştır. Saldırıyı düzenleyenlerin yakalanmasına yönelik çalışmalara devam edilmektedir. Gelişmeler oldukça kamuoyuna bilgi verilecektir."

BAKAN BOZDAĞ: SALDIRI BÜTÜN BOYUTLARIYLA ARAŞTIRILMAKTA VE SORUŞTURULMAKTADIR

Adalet Bakanı Bozdağ: Mersin ili Mezitli ilçesi Tece Polisevi’ne yapılan saldırıda yaralanan polislerimize Rabbimden acil şifalar diliyorum. Mersin Cumhuriyet Başsavcılığı, adli soruşturma başlatmıştır. Saldırı bütün boyutlarıyla araştırılmakta ve soruşturulmaktadır.

KAYNAK: DHA

  • Etiketler : GÜNCEL MERSİN PATLAMA
  • YORUM YAP
    Yorumlar (0)

    Bu habere ilk yorum yapan sen ol.

    ÖNERİLENLER