Van’ın Erciş ilçesinde hayırse...
ROKA MARKET

Hayırsever aileler, yetim ve öksüz öğrencilerle sofrada buluştu

Van’ın Erciş ilçesinde hayırsever aileler ve öğrenci velileri, evlerinde imece usulü hazırladıkları yemekleri Erciş İlim Yayma Cemiyeti binasına getirerek, yetim ve öksüz öğrencilerle birlikte iftar yaptı.

Abone Ol

2026-03-16 13:54:44 | Son Güncelleme : 2026-03-16 23:17:24

Hayırsever aileler, yetim ve öksüz öğrencilerle sofrada buluştu

Erciş İlim Yayma Cemiyeti’nde Kur’an-ı Kerim eğitimi alan 120 yetim ve öksüz öğrenci, düzenlenen iftar programında hayırsever aileler ve cemiyet üyeleriyle bir araya geldi. Aileler, evlerinde hazırladıkları yemekleri tencerelerle cemiyet binasına taşıyarak sofraya katkıda bulundu. İftar saatinde öğrencilerle aynı sofrayı paylaşan aileler, birlik ve dayanışma örneği sergiledi. Programda öğrencilerle yakından ilgilenen hayırseverler, birlikte iftar açmanın mutluluğunu yaşadı.

DHA'nın haberine göre;

Erciş İlim Yayma Cemiyeti Başkanı Ömer Gün, düzenlenen iftar programına katkı sunan herkese teşekkür ederek, “Bugün hayırsever ailelerimiz evlerinde imece usulü pişirdikleri yemekleri cemiyet binamıza getirdi. Evlerinde ne pişirdilerse, onu paylaşmak istediler. Biz de yetim ve öksüz çocuklarımızın yanında olmak ve onların gönüllerine dokunmak istedik. Hayırsever ailelerimiz, yönetim kurulu arkadaşlarımız ve cemiyetimizde eğitim alan öğrencilerimizle birlikte iftarda bir araya geldik. Çocuklarımızla iftar açıp, onlara bayram harçlığı da dağıttık. Katkı sunan tüm güzel insanlardan Allah razı olsun." dedi.

Program, iftarın ardından yapılan sohbet ve dualarla sona erdi.

  • Etiketler : İFTAR
  • YORUM YAP
    Yorumlar (0)

    Bu habere ilk yorum yapan sen ol.

    ÖNERİLENLER