Mart ayı itibariyle yayınlanan...
MEBİT

Karayolları Genel Müdürlüğü 102 personel alımı yapacak!

Mart ayı itibariyle yayınlanan yeni personel ilanları yakından takip edilirken Karayolları Genel Müdürlüğü 102 personel alımı yapılacağını duyurdu. Merkez ve taşra teşkilat birimlerinde istihdam edilecek personel alımları için detaylar açıklandı. İşte merak edilen konu hakkındaki tüm detaylar…

Abone Ol

2023-03-17 14:43:54 | Son Güncelleme : 2024-03-29 17:43:40

Karayolları Genel Müdürlüğü 102 personel alımı yapacak!

Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklama kapsamında büro personeli, beton teknikeri, ulaştırma teknikeri, elektronik teknikeri, inşaat teknikeri, avukat, şehir plancısı, mimar, jeofizik mühendisi, elektrik-elektronik mühendisi ve makine mühendisi kadrolarında personel alımı yapılacağı belirtildi. Merkez ve taşra teşkilat birimlerinde istihdam edilecek personeller için istenen şartlar belli oldu. İşte merak edilen konu hakkındaki tüm detaylar…

102 PERSONEL ALINACAK
Karayolları Genel Müdürlüğü bünyesinde çalışacak 102 adet personel alımı yapılacağı belirtilirken başvuruların "Kariyer Kapısı" internet adresi üzerinden yapılacağı belirtildi. 14 Mart 2023 tarihinde başlayan başvuruların 28 Mart 2023 tarihine kadar devam edeceği vurgulandı. Son başvuru tarihi 28 Mart 2023 olarak belirtilirken saat 23.59'a kadar başvuru sürecinin devamı edeceği açıklandı. Başvuruda bulunacak olan adayların istenen şartları taşıması gerekiyor.

 

KGM BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?
Karayolları Genel Müdürlüğü bünyesinde 102 adet personel alımı için belirlenen farklı kadrolar bulunuyor. Başvuruda bulunacak adaylardan istenen başvuru şartları şu şekildedir:

Mühendis, teknisyen, mimar, şehir plancısı ve avukat pozisyonlarında çalışacak olan adayların seyahat veya saha çalışmalarına uygun olması gerekmektedir.
Ulaşım ve Trafik Hizmetleri Teknikeri pozisyonu için başvuruda bulunacak adayın B sınıfı sürücü belgesine sahip olması gerekiyor.
Avukat pozisyonu için başvuruda bulunacak adayın avukatlık ruhsatının bulunması gerekiyor.
Büro Elemanı pozisyonunda görev olacak adayın bilgisayar sertifikası veya üniversitede bilgisayar kursu aldığını gösteren transkript belgesine sahip olması gerekiyor.
Tüm pozisyonlara başvuruda bulunacak adayların 2022 KPSS sınavından en az 70 ve üzerinde bir puan alması gerekiyor.

 

KARAR

  • Etiketler : KARAYOLLARI PERSONEL ALIMI VAN HABERLERİ
  • YORUM YAP
    Yorumlar (0)

    Bu habere ilk yorum yapan sen ol.

    ÖNERİLENLER