Van Büyükşehir Belediyesi fark...
MEBİT

Van Büyükşehir Belediyesi 50 personel alacak!

Van Büyükşehir Belediyesi farklı kadrolarda 50 personel alımı yapacağını bildirdi. Söz konusu olan ilan için başvurular başladı. İşte şartlar ve kadrolar.

Abone Ol

2021-05-11 00:47:02 | Son Güncelleme : 2024-03-24 14:50:00

Van Büyükşehir Belediyesi 50 personel alacak!

Van Büyükşehir Belediyesi bünyesinde mevsimlik işçi (5 ay) olarak görevlendirmek üzere; 24 Genel Beden İşçisi, 12 Kamyon Şoförü, 2 Tır Şoförü, 5 Aşçı, 2 Loder Operatörü, 3 Silindir Operatörü, 1 Finişer Operatörü ve 1 Dozer Operatörü olmak üzere toplamda 50 mevsimlik (5 aylık) işçi personel işe alınacak. İnternetten alınacak başvurular için son tarih 12 Mayıs mesai bitimine kadar (17:00) olacak.

Van Büyükşehir Belediyesi’nin iştiraklerinden olan BELVAN Ulaşım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketine alımı yapılacak olan mevsimlik (5 ay) işçi alım duyurusu, Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden yapıldı. Şeffaflık ve liyakat esaslı verilen ilanda alımlar kura usulü ile yapılacaktır.

Başvurular 10-12 Mayıs 2021 tarihleri arasında sadece e-mail olarak belvan.mevsimlikisci@yandex.com e-posta adresine yapılacak. Koronavirüs salgınından ötürü hiçbir şekilde yüz yüze başvuru kabul edilmeyecek. Başvurular sadece internet üzerinden yapılabilecek.
 

Türkiye İş Kurumu Aracılığı ile ilanlar yayımlanmaya devam ediyor 10 mayıs 2021 tarihi ile yayımlanmış olan İşçi Personel alımı ilanına göre Van Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere farklı kadrolarda personel alımı yapacak. Bu kapsamda ilan için başvuru süreci ilanın yayımlanası ile birlikte başlamış olup ilan hakkında detayları sizlerle paylaşıyoruz. İŞKUR'da yayımlanan ilana göre Van Büyükşehir Belediyesine bağlı olan BELVAN Ulaşım San. Tic. Ltd Şti ye alım yapılacaktır. Hangi Kadrolarda Personel Alımı Yapılacak?

Van Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 50 kişilik kadro ile KPSS siz Personel Alımı yapacak. İşte alım yapılacak kadrolar; 5 Aşçı, 24 Genel Beden İşçisi, 7 İş Makinası Operatörü, 14 Kamyon Şoförü,

Kimler Başvuru Yapabilecek? 
Van Büyükşehir Belediyesi personel alımı ilanına başvuru için adaylardan genel olarak " Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak Güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak, En Az İlkokul ve en fazla lise mezunu olmak, Van ilinde iki yıldır ikamet ediyor olmak" şartları aranacak. Özel olarak ise, 

Aşçı Alımı: En az ilkokul mezunu olmak, Halk eğitim müdürlükleri ile diğer resmi kurum veya kuruluşlarca düzenlenen kurslardan verilen Milli Eğitim Bakanlığının aşçılık mesleği için belirlediği kriterlere uygun aşçılık sertifikası, ustalık belgesi veya dengi sertifikaya sahip olmak. 

İş Makinası Operatörü ve Beden İşçisi Alımı: Görevini yapmasına engel herhangi bir sağlık durumu olmamak. 

Kamyon Şoförü: En az yıllık E sınıfı ehliyetine sahip olmak, SRC 3 belgesine sahip olmak ve Geçerli psikoteknik belgesine sahip olmak gerekmektedir. 

Başvurular Ne Zaman Yapılacak? 
Van Büyükşehir Belediesi 50 Personel alımı başvuruları 10 mayıs 2021 tarihi itibari ile başlamış olup en geç 12 mayıs 2021 tarihine kadar yapılması gerekmektedir. 

Adaylar başvurularını sadece belvan.mevsimlikisci@yandex.com adresine istenen belgeleri göndererek yapılacaktır. İlgili ilanların detaylarına ulaşmak için adresini kullanabilirsiniz.

 

  • Etiketler : VAN VAN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ PERSONEL ALIMI ELEMAN ALIMLARI ELEMAN ALIMI
  • YORUM YAP
    Yorumlar (1)
    Ergin oruç 2021-05-11 13:39:24

    ise ihtiyacım var

    ÖNERİLENLER