Edremit ilçesine bağlı Şabaniy...
MEBİT

Şabaniye Mahallesi Sigorta Sokak göle döndü!

Edremit ilçesine bağlı Şabaniye Mahallesi Sigorta Sokakta kar ve yağmur suyunun sokakta birikmesi esnafları, mahalle sakinlerini ve vatandaşları mağdur ediyor. Yetkililere seslenen mahalle sakinleri sokakta yağmur suyunun çekilmesi için mazgal yapılmasını istiyor.

Abone Ol

2024-01-22 15:07:47 | Son Güncelleme : 2024-04-29 06:28:34

Şabaniye Mahallesi Sigorta Sokak göle döndü!

Şabaniye Mahallesi Sigorta Sokakta altyapı yetersizliğinden dolayı etkili olan yağışlarda suyun birikmesi sonucu ciddi mağduriyet yaşattığını belirten esnaflar ve mahalle sakinleri belediye ekiplerine seslenerek çözüm bulunmasını istedi. 

Vansesi Gazetesi'nin haberine göre; Şabaniye Mahallesi Sigorta Sokak göle döndü Sokak sakinleri çözüm bekliyor

“MAĞDURİYETİMİZ GİDERİLSİN”
Yağışlı günlerde sokaktan geçemediklerini belirten mahalle sakinleri, “Yıllardır mahallemizde bulunan Sigorta Sokakta altyapı yetersizliğinden dolayı mağduriyet yaşıyoruz. Yağışlı günlerde sokağımız göle dönüyor. Hem sokakta işyeri bulunan esnaflar hem de sokak sakinleri ciddi anlamda mağdur oluyor. Defalarca belediye ekiplerine çağrıda bulunduk fakat ilgilenen olmadı. İnsanlar yağışlı günlerde buradan geçemiyor. Sokağımız göle döndüğü için araçlar gelip geçerken etrafa biriken suları sıçratıyor. Yıllardır çözülemeyen sorunumuzun bir an evvel çözüme kavuşturulmasını istiyoruz” diye konuştular.

  • Etiketler : YAĞIŞ
  • YORUM YAP
    Yorumlar (0)

    Bu habere ilk yorum yapan sen ol.