Van'ın Çatak İlçesi'nin saygın...
MEBİT

Görendağlı ailesinin taziye teşekkür mesajı

Van'ın Çatak İlçesi'nin saygın kanaat önderlerinden iş insanı, Abdulğaffar Görendağlı'nın oğulları Sahip, Tevfik Görendağlı vefatı nedeniyle cenazeye katılan başsağlığı dileklerini ileten ve taziyede acılarını paylaşanlara teşekkür etti.

Abone Ol

2023-12-04 16:00:56 | Son Güncelleme : 2024-04-29 06:52:45

Görendağlı ailesinin taziye teşekkür mesajı

Aile büyüğümüzü kaybetmesinin derin üzüntüsünü yaşayan iş insanı Van Nilss ve Mirava Otellleri Yönetim Kurulu Başkanı Sahip,Tevfik Görendağlı, toplumun tüm kesimlerinden aldığı taziye dileklerinin, acılarını bir nebze olsun hafiflettiğini ifade etti.

Oğulları Sahip Tevfik Görendağlı, yayımladığı bir mesajla acılarını paylaşanlara teşekkür ederek bir mesaj paylaştı:“Ailemizin yeri doldurulamayacak büyüğü Muhterem merhum babamız, Abdulğaffar GÖRENDAĞLI; Hakk’ın rahmetine kavuşması münasebetiyle; uzaktan yakından cenaze merasimimize bizzat iştirak eden ve gerekse taziyemize gelerek veya telefonla arayarak bizleri bu acı günümüzde yalnız bırakmayan, mesaj gönderen, telefonla başsağlığı dileyen, Sosyal medya aracılığı ile mesajını ileten, acımızı paylaşan, dualarını esirgemeyen Devletimiz erkanına, Kamu Kurum müdürlerimize, tüm akrabalarımıza, dostlarımıza, arkadaşlarımıza, hemşerilerimize, gönüldaşlarımıza, siyasi parti ve sivil toplum kuruluş temsilcilerine, basın mensuplarına, tüm  Şırnak,Siirt Hakkari Van ve Çatak halkına, Botan Aşireti ailesine hemşerilerime şahsım ve Görendağlı ailemiz adına teşekkürü borç biliyor ve herkesin haklarını helal etmelerini istiyorum. Cümle geçmişlerimize Rabbimden rahmet, herkese sağlık ve afiyet diliyorum. Ailem ve şahsım adına tekrar teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum."

GÖRENDAĞLI AİLESİ ADINA

SAHİP, TEVFİK GÖRENDAĞLI

  • Etiketler : TAZİYE
  • YORUM YAP
    Yorumlar (0)

    Bu habere ilk yorum yapan sen ol.