Bu yıl, çevrimiçi alışverişin...
MEBİT

5 Erken Tahmin Bu Noel Alışverişi

Bu yıl, çevrimiçi alışverişin geçen yıla göre daha popüler olması bekleniyor, bu da alışveriş yapanların aralarından seçim yapabileceği daha fazla fırsat olacağı anlamına geliyor. Tam olarak kaç anlaşma olacağını bilmesek de, daha fazlasını ve satın alınabilecek daha geniş bir ürün yelpazesini görmek isteriz.

Abone Ol

2022-12-27 15:49:34 | Son Güncelleme : 2024-04-19 18:14:52

5 Erken Tahmin Bu Noel Alışverişi

5 Erken Tahmin Bu Noel Alışverişi

Bir sonraki büyük alışveriş tatili yakında geliyor - ve çok heyecanlanacak olan sadece büyükannen değil. Bu yıllık alışveriş etkinliği, tatil sezonunda başlayanla aynıdır. Sevdiklerine hediye olarak kullanmak üzere ürün arayan çoğu insan için geleneksel olarak bir anlaşma ve satış günü olmuştur. İşte bu önümüzdeki Noel'de gerçekleşebilecek önceki yılların deneyimlerine dayanarak yaptığımız bazı tahminler.

Bu 5 Bahis Bu Yıl Gerçekleşebilir

1. Online Alışveriş Artacak

Bu yıl, çevrimiçi alışverişin geçen yıla göre daha popüler olması bekleniyor, bu da alışveriş yapanların aralarından seçim yapabileceği daha fazla fırsat olacağı anlamına geliyor. Tam olarak kaç anlaşma olacağını bilmesek de, daha fazlasını ve satın alınabilecek daha geniş bir ürün yelpazesini görmek isteriz.

2. Maksimum Gelir Elde Edin

Bu yıl, ortalama bir müşterinin Noel satışları için geçen yıla göre %20 daha fazla harcayacağı tahmin ediliyor. Bu doğruysa, perakendecilerin mümkün olan en kısa sürede müşterileri en iyi fırsatlarla kapıya getirmek (ve sonra onları orada tutmak) için ellerinden gelen her şeyi yapmaları gerektiği anlamına gelir.

3. Şimdi Al Sonra Öde Seçeneği Trend Olacak

Bu zaten doğruluğu kanıtlanmış bir tahmin. Her yıl görüyorsunuz - bir şey satın almak ve hemen sahip olmak isteyen ancak parasını hemen ödemek istemeyen insanlar. Böylece çevrimiçi olurlar ve yeni bir kredi kartı hesabı açarlar veya banka kartlarını (bu, içinde hiç para olmadan yapılabilir) bir kerede ödeyene kadar (ki bu genellikle iki hafta sonra olur) kullanırlar. diğer faturaları ödenir.

4. Mağaza Üyeliği Özelliği Hala Var Olacaktı

2018'de birçok alışveriş merkezi, her ziyaretinizde tam fiyat ödemeye alternatif olarak üyelik programları sunmaya başladı ve başarılı oldular! Müşteriler, hangi ürünü alacaklarına karar vermeden önce farklı mağazalara göz atmaya veya çevrimiçi olarak satış reklamlarına veya kupon kodlarına bakarak saatler harcamaya gerek kalmadan en sevdikleri ürünlerde indirim alabilmeyi çok seviyorlardı.

5. Teknoloji Markalarından Bin Fırsat

Teknoloji şirketlerinin bu Noel'de geçen yıla göre üç kat daha fazla teklif sunması bekleniyor. Ayrıca, teknoloji markalarının kendi kategorilerinde her zamankinden daha fazla seçenek sunacağı tahmin ediliyor; buna sanal gerçeklik kulaklıkları ve (bu alışveriş tatilinde satın alma eğiliminde olan) genç nesil tüketicileri hedefleyen diğer teknoloji ürünleri de dahil. Aynı şekilde Huawei firması da noel dizüstü fiyatları'nın büyük fırsatlara ve indirimlere sahip olacağını şimdiden duyurmuştu!

Çözüm

Bu yılki Noel etkinliği yine iyi anlaşmalar ve indirimler için bir gün olacak, ancak yalnızca nasıl akıllıca alışveriş yapacağınızı biliyorsanız. Bu gönderi için, önceki yılların deneyimlerine dayanarak bir sonraki Noel'de tekrarlanabilecek beş tahminde bulunduk. Bunlardan herhangi birinin olacağını sihirli bir şekilde tahmin etmiyoruz, ancak her biri olduğunu görebildiğimiz bir olasılık. Daha önce de belirtildiği gibi, perakende devi Noel tarihinin dünyasında her şey olabilir. Ne de olsa yıllık bir şey, bu yüzden her seferinde yeni bir şey bekleyin. Bu gün kendinizin ve alışveriş deneyiminizin tadını çıkarmak için her zaman bir fırsat var! İyi şanlar!

  • Etiketler : BİLGİSAYAR
  • YORUM YAP
    Yorumlar (0)

    Bu habere ilk yorum yapan sen ol.

    ÖNERİLENLER