Van’ın Başkale ilçesinde janda...
ROKA MARKET

Van’da jandarmadan uyuşturucu ve kaçakçılık operasyonu

Van’ın Başkale ilçesinde jandarma ekiplerince düzenlenen yol kontrol faaliyetlerinde 174 sentetik uyuşturucu hap ile piyasa değeri yaklaşık 4,5 milyon lira olan 363 parça gümrüksüz kaçak eşya ele geçirildi.

Abone Ol

2026-03-15 02:03:45 | Son Güncelleme : 2026-03-15 03:35:19

Van’da jandarmadan uyuşturucu ve kaçakçılık operasyonu

Van İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince uyuşturucu ve kaçakçılıkla mücadele kapsamında yürütülen çalışmalar sürüyor. İl Jandarma Komutanlığı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile Başkale İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince Başkale ilçesi Çamlık yol kontrol noktasında ortak faaliyet gerçekleştirildi. Kontrol noktasında yapılan aramada 174 sentetik uyuşturucu hap ele geçirildi. Olayla ilgili N.K.B. (59) hakkında adli işlem başlatıldı.

4,5 MİLYON LİRALIK KAÇAK EŞYA

Ekipler, Başkale ilçesi Çamlık Mahallesi mevkisinde yürüttükleri yol arama ve kontrol faaliyetinde ise piyasa değeri yaklaşık 4 milyon 500 bin lira olan 363 parça gümrüksüz kaçak eşya ve malzeme ele geçirdi.

Olayla ilgili V.G. (29), S.D. (25) ve E.K. (26) hakkında 5607 sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu kapsamında adli işlem yapıldı. Yetkililer, uyuşturucu ve kaçakçılıkla mücadele çalışmalarının kararlılıkla sürdürüldüğünü bildirdi.

  • Etiketler : KAÇAKÇI
  • YORUM YAP
    Yorumlar (0)

    Bu habere ilk yorum yapan sen ol.

    ÖNERİLENLER