DBP ve DEM Parti, birçok kentt...
MEBİT

DEM Parti'den Van'da bayramlaşma programı

DBP ve DEM Parti, birçok kentte parti binasında bayramlaşma programı düzenledi. Bayramlaşmada, Kürt sorununa dikkat çekilerek, birlik ve beraberlik mesajı verildi.

Abone Ol

2024-04-12 00:04:12 | Son Güncelleme : 2024-05-01 07:21:01

DEM Parti'den Van'da bayramlaşma programı

Ramazan Bayramı’nın ikinci gününde, Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) ve Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti), birçok kentte bayramlaşma programı düzenledi.

DİYARBAKIR

DEM Parti ve DBP Diyarbakır il örgütleri, DEM Parti İl Örgütü binasında bayramlaşma programı düzenledi. Bayramlaşmaya, DEM Parti ve DBP il eşbaşkanları, kent milletvekili Serhat Eren, Diyarbakır Büyükşehir, Sur, Ergani, Yenişehir, Bağlar, Kayapınar, Dersim belediye eşbaşkanları ve yüzlerce kişi katıldı.

Partinin bayramlaşma programına kentteki birçok kurum ve kuruluş temsilcisi de programa katıldı. DBP İl Eşbaşkanı Sultan Yaray, kısa bir konuşma yaparak, birlik ve beraberlik mesajı verdi.

URFA

DEM Parti Urfa İl Örgütü, bayram vesilesiyle parti binasında halk ile bayramlaştı. DEM Parti Urfa milletvekili Ömer Öcalan ile parti il eşbaşkanları ve yöneticilerinin de hazır bulunduğu bayramlaşmada, birçok kişi parti binasına geldi. Bayramlaşmaya, DBP İl Örgütü üye ve yöneticileri, Kadim Topraklarda Yakınlarını Kaybedenler ile Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (KATDER) ile kentte bulunan sivil toplum örgütleri de katıldı.

MARDİN

Mardin'in merkez ve ilçelerinde DEM Parti il, ilçe yönetimleri ile Belediye eşbaşkanları bayramlaşma programında bir araya geldi. Kızıltepe ilçesinde DEM Parti irtibat bürosunda, Artuklu’da DEM Parti İl Örgütü binasında ve ilçelerde de DEM Parti ilçe binalarında gerçekleştirilen bayramlaşma etkinliğine siyasi parti yöneticilerinin yanı sıraçok sayıda kişi katıldı. Bayramlaşma etkinliğinde birlik ve beraberlik mesajı verildi.

VAN

DEM Parti Van İl Örgütü, Ramazan Bayramı dolayısıyla il binasında halkla bir araya gelerek bayramlaştı. Bayramlaşmaya, Van Büyükşehir Belediye Eşbaşkanları Neslihan Şedal ve Abdullah Zeydan, Tuşba, İpekyolu ve Edremit Belediye eşbaşkanları yanı sıra çok sayıda kişi katıldı. Bayramlaşma ziyaretine gelenler, bu bayramın barış, özgürlük ve birliğe vesile olmasını diledi. Bayramlaşma gün boyu ziyaretlerle sürdü.

BATMAN

DBP Eş Genel Başkanı Keskin Bayındır ise Batman'da partisinin bayramlaşma programına katıldı. DEM Parti Merkez ilçe binasında yapılan programda Bayındır'a Özgür Kadın Hareketi (Tewgera Jinan Azad-TJA), Barış Anneleri, DEM Parti yöneticileri ve milletvekili Zeynep Oduncu da eşlik etti. İl binasında yapılan bayramlaşmaya yüzlerce kişi katıldı. Bayramlaşmanın ardından partililer gruplar halinde farklı mahallelerde ev ve esnaf ziyaretlerinde bulundu. (MA)

  • Etiketler : RAMAZAN BAYRAMI
  • Bu Haberle İlişkili Video Galeriler
  • YORUM YAP
    Yorumlar (0)

    Bu habere ilk yorum yapan sen ol.

    ÖNERİLENLER