Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi’n...
MEBİT

Van YYÜ’de bayramlaşma töreni

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi’nde (Van YYÜ), Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramlaşma töreni gerçekleştirildi.

Abone Ol

2024-04-11 23:35:29 | Son Güncelleme : 2024-04-28 23:04:37

Van YYÜ’de bayramlaşma töreni

Konuk evinde düzenlenen programa Van YYÜ Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Şevli, Genel Sekreter Cahit Tekin, Dursun Odabaş Tıp Merkezi Başhekimi Prof. Dr. Kamuran Karaman, Hastaneler Başmüdürü Sefer Kuşan, Su Ürünleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fazıl Şen, akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı.

Burada kısa bir konuşma yapan Rektör Şevli, Van YYÜ ailesiyle bir arada olmaktan mutluluk duyduğunu ifade eti. Konuşmasında İsrail’in Gazze ve Filistin halkına yönelik saldırılarının son bulmasını dileyen Şevli, “Gazze ve Filistin’de barışın savaşa üstün gelmesini ve onların da sevinç dolu bir bayram geçirmelerini ümit ediyoruz. Bu vesileyle bayramın tüm Müslümanlara ve insanlığa huzur, barış, birlik ve beraberlik getirmesini Yüce Allah'tan niyaz ediyorum” dedi.

Bayramların birlik ve beraberliği pekiştiren değerlerden biri olduğuna dikkat çeken Şevli, “Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi olarak bayramlaşma geleneğini yaşatmaya gayret ediyoruz. Elbette bayramı memleketinde geçirmek için birçok personelimiz ve öğrencimiz burada değiller. Onların da gıyabında bayramlarını kutluyor, şehrimize dönüş yolunda azami ölçüde dikkatli olmalarını rica ediyoruz. Bugün burada üniversitemiz mensuplarıyla bir araya gelerek sohbet etme imkânımız oldu. Ben ayrıca bayramları, insanlar arasındaki bağları kuvvetlendirmesi yönüyle de çok değerli bulduğumu ifade etmek isterim. Bu güzel vesileyle hepinize bayram sevincini bizimle paylaştığınız için teşekkür ediyor, Cenabı Allah’tan ailenizle ve sevdiklerinizle sağlıklı ve neşe dolu bir bayram geçirmenizi diliyorum” ifadelerini kullandı.

Rektör Şevli'nin ardından söz alan misafirler ise bayrama dair dileklerini ve temennilerini dile getirdiler.

Programın ardından Rektör Şevli, Kalite Topluluğu Başkanı M. Sezer Altun ve Kalite Topluluğu yönetimindeki öğrencilerle beraber, öğrenci yurtlarını ziyaret edip kampüs içerisinde dolaşarak öğrencilerle bayramlaştı.

  • Etiketler : BAYRAM YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ
  • YORUM YAP
    Yorumlar (0)

    Bu habere ilk yorum yapan sen ol.

    ÖNERİLENLER