Ankara’dan Van’a gelen Anadolu...
MEBİT

Ankara-Van uçağında valiz krizi!

Ankara’dan Van’a gelen Anadolu Jet firmasında 67 yolcuya ait valiz kayboldu. Yolcuların büyük bölümü ise İran’a geçmek için gelen turistler olmasından dolayı ikinci bir mağduriyet yaşatıldı.

Abone Ol

2023-04-01 12:55:31 | Son Güncelleme : 2024-04-26 00:24:09

Ankara-Van uçağında valiz krizi!

Sabah saatlerinde Ankara’dan Van’a gelen Türk Hava Yollarına bağlı Anadolu Jet uçağı indikten sonra 67 yolcuya ait valizlerin olmadığı ortaya çıktı.  Van Ferit Melen Havaalanı’nda saatlerce valiz bekleyen yolculara firma yetkilileri valizlerin gelmediği bilgisini iletti. Valizlerin karıştığını belirten yetkililer, gelecek bir uçakla valizlerin getirileceği haberi verildi.

İranlılar kentte mahsur kaldı
Valizleri gelmeyen yolcuların büyük bölümü ise, Newroz kutlaması için gelen İranlı turistlerin olduğu öğrenildi. Tatil sonrası memleketlerine geri dönmek için kente gelen İranlı turistler ise valizlerinden dolayı Van’da mahsur kaldılar.

Tedaviden dönen ailenin de valizleri kayıp
İranlıların yanı sıra tedavi için Ankara’ya giden Mustafa Abiş ile Zeynep Abiş’te geri dönerken valiz mağduru olan yolculardan oldu.  Abiş ailesi uçaktan indikten sonra uzun süre valiz beklediklerini belirterek, sonrasından valizlerin gelmediğini öğrendiklerini kaydetti.

Serhat News

  • Etiketler : UÇAK VALİZ HAVALİMANI KRİZ VAN HABERLERİ
  • YORUM YAP
    Yorumlar (0)

    Bu habere ilk yorum yapan sen ol.

    ÖNERİLENLER