Van Büyükşehir Belediyesi Eşba...
MEBİT

Van Büyükşehir Belediyesi’nde devir teslim!

Van Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanları Neslihan Şedal ve Abdullah Zeydan, görevi önceki dönem Büyükşehir Belediye Eşbaskanı seçilen Mustafa Avcı’dan devraldı.

Abone Ol

2024-04-07 01:02:33 | Son Güncelleme : 2024-04-30 20:32:25

Van Büyükşehir Belediyesi’nde devir teslim!

Van Büyükşehir Belediyesi’nde devir-teslim töreni düzenlendi. Önceki dönem Büyükşehir Belediye Eşbaskanı seçilen Mustafa Avcı’nın katılımıyla düzenlenen devir-teslim töreninde Van Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanları Neslihan Şedal ve Abdullah Zeydan görevi devraldı. 

KURT: VAN HALKI 2 DEFA TARİH YAZMIŞTIR

Devir teslim töreninde konuşan DEM Parti İl Eşbaşkanı Gülşen Kurt, Van’ın tarih yazdığını dile getirerek, “3 ay boyunca çok yoğun şekilde seçim çalışmalarını gerçekleştirdik. Bizler halkımızla birlikte sokak sokak, ev ev, mahalle bu çalışmaları yürüttük. Gelinen neticede halkımızın iradesiyle büyük bir oy farkıyla sandıklarda halkımız iradesini koydu ve belediye eş başkanlarımızı seçti. Bizler halkın iradesinin sandığa yansıyacağını çok iyi biliyorduk. Van halkı 14 belediyenin 14’ünü alarak hem dünyada hem de Türkiye’de iradesini ortaya koymuş ve tarih yazmıştır. Van halkı 2 defa tarih yazmıştır. Bizler halkımıza teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

“DOST DA DÜŞMAN DA VAN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNİN NASIL İŞ YAPTIĞINI, NASIL HİZMET EDECEĞİNİ GÖRECEK”

Kurt, “Biz halkımızla güçlüyüz, halkımızla varız. Sizler Van halkı olarak üzerinize düşen tüm sorumlulukları yerine getirdiniz. Sizlere minnettarız. Şimdi sıra bizde, sıra belediye eş başkanlarında. Halklarına hizmet edeceklerinden, halkımızın iradesine sahip çıkacaklarından eminiz. Dost da düşman da Van Büyükşehir Belediyesinin nasıl iş yaptığını, nasıl hizmet edeceğini görecek. Belediye eş başkanlarımız bunu herkese gösterecek. Belediyelerimizin kapısı 7/24 halka açık olacak. Halkımız bundan emin olsun” ifadelerini kullandı.

AVCI: PARTİMİZ BİZE NE GÖREV VERİRSE YAPARIZ

Ardından sözü alan önceki dönem Van Büyükşehir Belediye Eşbaşkanı Mustafa Avcı, parti ne görev verirse yapacaklarını belirterek, “Kadınlar, gençler yaşlılar… Sizin direnişi görenler gözyaşlarını tutamıyordu. Van halkı büyük bir direniş gösterdi ve kazandı. Bu direnişi gösterenlere teşekkür ediyorum. Siz büyük bir ders verdiniz. Sıfırdan başlayacağımızı söylemiyoruz. Abdullah Zeydan ve Neslihan Şedal ile birlikte nerede kalmışsak oradan devam edeceğiz. 4 ay 10 gün görev yaptık. Biz buradayız. Dün de buradaydık, bugün de buradayız, yarın da burada olacağız. Partimiz bize ne görev verirse, eş başkanlarımız bizden ne isterse onlara yardımcı olacağız. Huzurunuzda sizlere söz veriyoruz” diye aktardı.

ZEYDAN: HALKA LAYIK HİZMETLER YAPACAĞIZ

Avcı’nın ardından konuşan Van Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanı Abdullah Zeydan, hizmet zamanı olduğunu dile getirerek, “Halkımız hep partisinin adaylarının yanında oldu. Van tarih yazdı. 14 belediyemizi de halkın belediyesi yaptık. Bu başarı halkımızındı, halkımızı kutluyoruz. Biz belediyelerimizi halkımızla birlikte yürüteceğiz ve hizmetlerimize başlayacağız. Diğer arkadaşlarımızın tecrübesine elbette ihtiyacımız var. Onların birikimi çok. Biz de istiyoruz ki arkadaşlarımız her daim bizim yanımızda olsun. Hep birlikte halkımıza layık hizmetler yapacağız. Artık dem hizmet zamanıdır, dem başarı zamanıdır” dedi.

ŞEDAL: VAN’I ÜRETİM MERKEZİ YAPACAĞIZ

Törende son konuşmayı yapan Van Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanı Neslihan Şedal, “Hiçbir şey halkın iradesinden büyük değil ve kimse onun iradesini gasp edemez. Halkımız direnişi ile kazanmışsa ve Van halkı 2 defa tarih yazmışsa bu halkımızın iradesinin ne kadar güçlü olduğunu gösteriyor. Halkımızı kutluyoruz. Halkımız için gece gündüz çalışacağız ve hizmet edeceğiz. Söz veriyoruz; emek veren halkımız için yaşamı anlamlı kılacağız. Van’ı üretim merkezi yapacağız. Başarı Van halkınındır” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından devir-teslim yapıldı ve eşbaşkanlar ile vatandaşlar belediyeye geçti.

  • Etiketler : VAN BÜYÜKŞEHİR
  • YORUM YAP
    Yorumlar (0)

    Bu habere ilk yorum yapan sen ol.

    ÖNERİLENLER