Gazeteci Suat Baran ve beraber...
MEBİT

Suat Baran'dan Van Gençlik ve Spor İl Müdürü Özdemir'e ziyaret

Gazeteci Suat Baran ve beraberindeki Ömer Kanmaz ile birlikte, Cumhurbaşkanı kararnamesiyle, resmi olarak ataması yapılan Gençlik ve Spor İl Müdürü Yalçın Özdemir'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Abone Ol

2023-12-20 01:20:12 | Son Güncelleme : 2024-04-28 18:22:17

Suat Baran'dan Van Gençlik ve Spor İl Müdürü Özdemir'e ziyaret

Tarafsız Van Haber Temsilcisi Suat Baran, Ömer Kanmaz ile birlikte daha önce vekaleten müdürlük görevine bakan ardından Cumhurbaşkanı Kararnamesiyle asaleten göreve atanan Van Gençlik ve Spor İl Müdürü Yalçın Özdemir'e hayırlı olsun dileklerini iletti.

Müdür Özdemir, ziyaretle ilgili, "Bu ziyaret, medya kuruluşları ile yerel yönetimler arasındaki iletişimi ve iş birliğini güçlendiren önemli bir adım. Van'daki spor ve gençlik faaliyetlerine dair haber akışının sağlıklı bir şekilde sürdürülmesi açısından bu tür buluşmalar büyük önem taşıyor" dedi.

Baran, sporun ve sporcunun gelişimi için yapılabilecek tüm çalışmalarda Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile iş birliklerini güçlendirerek devam edeceklerini ifade etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Gençlik ve Spor Müdürü Yalçın, spor ve gençlik faaliyetlerinde basının en büyük paydaşlarından biri olduğunu ifade ederek, teşekkürlerini iletti.

  • Etiketler : ZİYARET
  • YORUM YAP
    Yorumlar (0)

    Bu habere ilk yorum yapan sen ol.

    ÖNERİLENLER