AK Parti'nin Van'daki iddialı...
MEBİT

Veysel ÜRÜM  Neden Aday Adayı Oldu? 

AK Parti'nin Van'daki iddialı milletvekili aday adayı Veysel Ürüm, çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüyor. Ürüm, özellikle son iki sezondur Vanspor'a sunduğu katkılar ile taraftarın gönlünde taht kurdu.

Abone Ol

2023-03-31 00:29:02 | Son Güncelleme : 2024-05-04 15:35:49

Veysel ÜRÜM  Neden Aday Adayı Oldu? 

İş insanı, Ürüm neden milletvekili aday adayı olduğunu kamuoyu ile paylaştı. Ürüm, şu ifadelere yer verdi:

"Bu sorunun temelinde Türkiye Sevdası, Van Sevdası var. 

Doğduğum, büyüdüğüm ve yaşadığım Van’ a ve ülkeme bir vefa borcum var. Ben ömrünü burada geçirmiş, havasını teneffüs etmiş, bu şehrin kadirşinas insanlarıyla hemhal olmuş, burada büyümüş bir insanım. 

Hayatı anlamlı kılmaya çalışmak için önce insan ve insan yaşamı adına sürekli bir gayret içinde olmak gerekiyor.  Bu güne kadar bireysel olarak özellikle Van başta olmak üzere bir yere kadar katkı sunarak bölgesel yatırımlarımı önceleyerek istihdam alanları oluşturmaya çalıştım. Bir yandan da bu şehrimizin ortak değeri olan VANSPOR’ un layık olduğu yere gelebilmesi için iki sezondur takımıza destek sundum, daima karşılıksız yanında oldum ve olmaya devam edeceğim. Bir yandan da toplumsal alanda sosyal yardıma ihtiyaç duyan hemşerilerime için destek çalışmaları yürüttüm. Bu gayretimi bireysel bir yaklaşımdan çıkartarak daha belirgin ve değerli kılmanın yolunun vekil olmakta olduğunu düşünüyorum. 

İnsanlara üstten bakmadan, kibirlenmeden, empati kurarak, onları dinleyerek, dertlerine ortak olarak, dostça kardeşçe davranarak onlardan biri olarak yola çıkıyorum. Bu gün ülkeme ve yaşadığım kadim şehre daha fazla katkıda bulunmak için Milletvekili Aday Adayı oldum. Bu şehrin sahipsizliğinden diğer insanlar kadar dertlendiğim için ve bu sahipsizliğe bir son vermek için aday adayı oldum. Kendimi doğup, büyüdüğüm VAN’ a karşı sorumlu hissettiğim için aday adayı oldum. 

Gerek iş hayatında ve gerekse pek çok sayıda aktif görev aldığım STK temsilciliklerinde edindiğim bilgi ve deneyimi,  bölgesel kalkınma ve istihdam odaklı stratejilerde kullanmak üzere aktif bir rol almak için hemşerilerimden, büyüklerimden, çevremden ve dostlarımdan aldığım destekle Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve yol arkadaşlarımla ülkeme hizmet edebilmek için bismillah diyerek aday adayı oldum. 

Bu seçim ülkemizin ve milletimizin Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde elde ettiği kazanımların devam ederek büyümesine şahitlik edeceğimiz “Türkiye Yüzyılı” seçimidir. Bölgesinde güçlü, yarınlarına güvenle bakan Türkiye, ülkemizin cennet parçası, doğduğum ve doyduğum şehrimizin daha da büyümesi ve gelişmesi için Ak Partimizden Van Milletvekili Aday Adayı oldum. 

Rabbim Yar ve Yardımcımız Olsun!.."

  • Etiketler : VEYSEL ÜRÜM VAN VAN HABER MİLLETVEKİLİ van'da son dakika van'da bugün
  • YORUM YAP
    Yorumlar (0)

    Bu habere ilk yorum yapan sen ol.

    ÖNERİLENLER