Vanspor Başkanı Feyat Kıyak, V...
MEBİT

Başkan Kıyak'tan canlı yayında flaş açıklamalar

Vanspor Başkanı Feyat Kıyak, Vanspor'un taraftar grupları hakkında flaş açıklamalarda bulundu.

Abone Ol

2024-04-24 00:00:38 | Son Güncelleme : 2024-05-03 18:15:01

Başkan Kıyak'tan canlı yayında flaş açıklamalar

Vanspor Başkanı Feyat Kıyak, Kubilay Önay ile Spor Şehrivan programında telefon bağlantısı gerçekleştirerek Vanspor'un iki taraftar grubu olan Karakobralar ve Gölkentliler hakkında flaş açıklamalarda bulundu.

İki taraftar grubuna minnettar olduğunu ifade eden Vanspor kulüp başkanı Feyat Kıyak şu ifadelerini kullandı: "Ben iki taraftar grubuna minnettarım. Bu gün başkanın ve yönetimin ne kadar emeği varsa o çocukların iki katı emeği var. Bilet bulamayıp iki gün boyunca karayoluyla maça gelen taraftar grubumuz var. Mürsel var Nevzat var yanında yol yürüyen arkadaşları var. Ben onlara minnettarım onlar iyi ki varlar.

“ONLARI BU KULÜBÜN BAŞKANI OLARAK GÖRÜYORUM”

Emin olun bizim bir emeğimiz var ise onların beş emeği var. Bu çocuklardan Allah bin kere razı olsun. Yeri geldi onlara eksiğim, yanlışım ve hatam olmuştur ben onlara minnettarım. Ben onların bu takımın taraftar grubu değil de onları bu kulübün başkanı olarak görüyorum.

“BU TAKIMIN BİR SAHİBİ VARSA BİR BAŞKANI VARSA ODA TARAFTARLARDIR”

Ben ilk kulüp başkanlık döneminde diyorlardı bana bu takımın gerçek sahipleri biz taraftarlarız, ben yeni başkanlık sürecinde olur mu? Bu kulübün başkanı, sahibi benim der gibi bir hava vardı bende, ama doğru diyorlar bu takımın bir sahibi varsa bir başkanı varsa ve bir yönetimi varsa oda bizim taraftarlardır. Onlara ve emek veren herkese minnettarım. Onlara karşı bir hatam olduysa hakkını helal etsinler.”

Kaynak: Şehrivan Gazetesi

  • Etiketler : BELEDİYE VANSPOR
  • YORUM YAP
    Yorumlar (0)

    Bu habere ilk yorum yapan sen ol.

    ÖNERİLENLER