Van'ın taraftar gruplarından G...
MEBİT

Gölkentlilerden Vanspor'a bayram ziyareti

Van'ın taraftar gruplarından Gölkentliler, Altınordu maçı öncesi Şahabettin Özarslaner Spor Tesisini ziyaret ederek Vansporlu futbolcularla bir araya geldi.

Abone Ol

2024-04-13 01:53:09 | Son Güncelleme : 2024-04-29 22:40:32

Gölkentlilerden Vanspor'a bayram ziyareti

Vanspor'un taraftar gruplarından Gölkentliler, Altınordu maçı öncesi Şahabettin Özarslaner Spor Tesisini ziyaret ederek Vansporlu futbolcularla bir araya geldi.

Wanhaber.com'un haberine göre; Vansporlu futbolcuların ve teknik heyetin bayramını kutlayan Gölkentliler, Altınordu maçı öncesi takımlarına destek verdi.

Ziyarette konuşan Gölkentliler Taraftar Grubu Başkanı Nevzat Aslan, "Gölkentliler olarak sizleri ziyarete geldik. Sizlere inanıyoruz ve güveniyoruz. Sizler hiçbir zaman kendinizi yalnız hissetmeyin. Bu taraftarlar ve Van halkı sizinle beraberdir, sizin yanınızdadır. Aldığınız galibiyetler için sizlere teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Vanspor FK Teknik Direktörü Ümit Bozkurt'ta ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Arkadaşlar hoşgeldiniz. Bu şehri bir üst lige çıkarmak için mücadele veriyoruz. Bizler kendimizi bu şehri üst lige çıkarmak için adamışız. Hepinizin ayaklarına sağlık" dedi.

  • Etiketler : TARAFTAR
  • YORUM YAP
    Yorumlar (0)

    Bu habere ilk yorum yapan sen ol.

    ÖNERİLENLER