AK Parti’de belediye başkan ad...
MEBİT

Halil Toktaş, AK Parti'den aday adaylığı başvurusunu yaptı

AK Parti’de belediye başkan aday adaylığı başvuruları 22 Kasım Çarşamba günü sona eriyor. Van ve ilçelerinde de başvurular yapıldı. Gürpınar ilçesi'nde Halil Toktaş da resmi müracaatta bulundu.

Abone Ol

2023-11-22 01:55:04 | Son Güncelleme : 2024-04-29 16:54:50

Halil Toktaş, AK Parti'den aday adaylığı başvurusunu yaptı

AK Parti’de 7 Kasım’da başlayan belediye başkan aday adaylığı başvuruları 22 Kasım Çarşamba, belediye meclis üyeliği aday adaylığı başvuruları ise 3 Aralık’ta sona erecek. Belediye başkan aday adaylığı başvurusu belli olan isimler netleşiyor. Van'ın Gürpınar ilçesi'nden ise geçmişte AK Parti'den birçok görevde bulunan Halit Toktamış resmi başvuruda bulundu.

Toktaş, resmi başvuruda bulunduktan sonra şu ifadelere yer verdi: "Kurulduğu 14 Ağustos 2001 gününden bu yana ülkemizin ve milletimizin refahı ve huzuru için büyük bir kararlılıkla politika üreten ülkemizde ve uluslararası siyasette büyük bir saygınlık kazanmış olan Ak Parti ailesinin bir neferi olmaktan büyük bir onur ve gurur duymaktayım. Ak Partinin kuruluşundan bugüne kadar partinin birçok kademesinde görevler alarak siyasi hayatıma başladım. Parti ilçe sekreteri , siyasi ve hukuki işler başkanlığı, teşkilat başkanlığı, ilçe başkan yardımcılığı bir dönem belediye meclis üyeliği ve son olarak 2014-2020 yılları arası Ak parti Gürpınar ilçe başkanlığı görevlerini yaptım. Bu Görevlerde bulunduğum süre zarfında Partimize ve ilçemize yakışacak hizmetlerde bulundum her zaman partimizi bir adım daha öne taşımak için var gücümle çalıştım. Partimizin kuruluşundan bu yana teşkilat kademelerinde bulunduğum görevler süresince beraber çalışma fırsatı bulduğum Partimizin il başkanlarına, milletvekillerine ilçe başkanlarına Kadın ve Gençlik Kolları başkanlarına Belediye Başkanlarına Belediye meclis üyelerine ve mahalle başkanlarına eski ve yeni tüm teşkilat mensuplarına teşekkür eder ve saygılarımı sunarım. Türkiye yüzyılının ilk yerel seçimleri için partimizden Gürpınar Belediye Başkan aday adayı olmaya karar verdim. Bu kararı doğup büyüdüğüm Gürpınar ilçeme hizmet etme yolunda yeni bir adım atma niyetiyle almış bulunmaktayım. Sayın Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde yapılacak olan Türkiye Yüzyılının ilk yerel seçimlerinde vizyoner , şeffaf, katılımcı , kucaklayıcı ve paylaşımcı bir belediyecilik anlayışı için adım attığımız bu hayırlı yolculukta başta ailem olmak üzere akrabalarıma, dostlarıma partimizin her kademesinde görev almış bütün teşkilat mensubu arkadaşlarıma teşekkürü bir borç bilirim Gürpınar a hizmet etmek için heyecan dolu bu yolculukta sizleri yanımda görmekten mutluluk duyacağımı belirtmek istiyorum. Türkiye’nin yüzölçümü olarak en büyük ilçesi olan verimli toprakları ve yaylarıyla Van’ın en güzide ilçesine büyük bir enerji ve dinamizm katmak şiarıyla çıktığımız bu kutsal yolda aday adaylığımızın hayırlara vesile olmasını diler hepinize sevgi ve saygılarımı sunarım"

 

Halit Toktaş kimdir?
1972 yılında Van Gürpınar’da doğdum. Evli ve 3 çocuk babasıyım, ilk ve orta öğrenimimi Gürpınar’da tamamladıktan sonra Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Büro Yönetimi ve Uygulamaları bölümünü bitirdim. Daha sonra Eskişehir Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesinden mezun oldum. 2001 yılından itibaren Gürpınar Sulama Birliğinde Birlik Genel Sekreteri ve Muhasebe Müdürü olarak 15 yıla yakın görev yaptıktan sonra birlikteki görevimden ayrıldım. 2002 yılında AK Parti'nin kuruluşundan bu yana partide birçok görevde bulundum. Parti ilçe sekreteri, siyasi hukuki işler başkanlığı, teşkilat başkanlığı ve 2009-2014 yılları arasında belediye meclis üyeliği 2014-2019 yılları arasında AK Parti Gürpınar ilçe başkanlığı görevlerini yaptım. Toplum yararına sahip birçok dernekte görev alarak, sosyal sorumluluk projelerinde görev aldım. Halen serbest muhasebeci ve mali müşavir olarak özel firmalara danışmanlık hizmetleri sunmaktayım.

GazeteVAN/Seçim Özel

  • Etiketler : AK PARTİ VAN BAŞKAN ADAYI
  • YORUM YAP
    Yorumlar (0)

    Bu habere ilk yorum yapan sen ol.

    ÖNERİLENLER