Van’ın sevilen iş insanlarında...
MEBİT

Vanlı iş insanı Osman Çelik CHP’den aday adaylık başvurusu yaptı

Van’ın sevilen iş insanlarından, daha önce CHP il Başkanlığı'nda eğitim sekreterliği görevlerinde bulunan Osman Çelik, Cumhuriyet Halk Partisi’nden milletvekili aday adayı olmak için resmi başvuruda bulundu.

Abone Ol

2023-03-25 01:59:16 | Son Güncelleme : 2024-03-27 16:20:49

Vanlı iş insanı Osman Çelik CHP’den aday adaylık başvurusu yaptı

CHP’nin hızla oy arttırdığı kentlerden biri olan Van’da, partiye yoğun başvurular sürüyor. Son olarak kentin sevilen iş insanlarından Osman Çelik, CHP’nin genel merkezine aday adayı olmak için başvuruda bulundu. Başvuruyla ilgili Serhat News’e açıklamalarda bulunan Çelik, “Mütevazi, dürüst, demokrat Sayın Kemal Kılıçdaroğlu‘nun liderliğinde demokrasinin hayat bulduğu; eşit, özgür yurttaşlık temelinde ayrıştırmadan, ötekileştirmeden ve sorumluluk sahibi biri olarak bu tarihi sürece katkı sunmak adına aday adayı oldum.” dedi.

Osman Çelik kimdir?
1966 Van merkez doğumlu olan Osman Çelik ilköğretim ve liseyi Van'da okudu. Anadolu Üniversitesi işletme Fakültesi mezunu olan Çelik, İstanbul üniversitesi Sosyoloji bölümü 4. sınıf öğrencisi olarak da devam etmektedir. Çelik, 2000-2001 yılları arasında CHP Van il yönetim kurulu ile il eğitim sekreterliği görevlerinde bulundu. Çelik, aynı yıl Van Genç İşadamları Derneği başkan yardımcılığı görevini yürüttü. 2003 ile 2012 yılları arasında Van Ticaret ve Sanayi Odası meclis üyeliği, yönetim kurulu başkan yardımcısı ve başkan vekilliği görevlerinde bulundu. İş hayatına, Van ve Ankara’da inşaat ve yapı denetim sektörlerinde devam etmektedir.

  • Etiketler : OSMAN ÇELİK VAN VAN HABER SİYASET CHP
  • YORUM YAP
    Yorumlar (0)

    Bu habere ilk yorum yapan sen ol.

    ÖNERİLENLER