İş insanı Veysel Ürüm, AK Part...
MEBİT

İş insanı Veysel Ürüm, milletvekili aday adaylık başvurusu yaptı!

İş insanı Veysel Ürüm, AK Parti Van milletvekili aday adaylık başvurusu yaptı!

Abone Ol

2023-03-23 01:16:44 | Son Güncelleme : 2024-04-16 06:17:26

İş insanı Veysel Ürüm, milletvekili aday adaylık başvurusu yaptı!

AK Parti'de 14 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için çalışmalar sürüyor. 

AK Parti Genel Merkezi'nde milletvekili aday adaylığı başvuruları yapılırken, Van’dan pek çok kişi AK Parti milletvekili aday adaylığı başvurusunda bulundu. Bu isimlerden biri de Van'da önemli çalışmalara imza atan iş insanı Veysel Ürüm oldu. Geçtiğimiz haftalarda da adı çok konuşulan ve aday olması yönünde önemli bir kesimin çağrılar yaptığı Ürüm, beklenilen başvuruyu yaptı. 

"İNANÇLA YOLA ÇIKTIK" 
Ürüm, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: "AK Parti Van 28.Dönem Milletvekilliği Aday Adaylığı başvurumuzu Bismillah diyerek yaptık. Türkiye Yüzyılına, Memleketimize, Van’a ve Hemşehrilerime bugüne kadar olduğu gibi hizmet etmek için inançla yola çıktık. Türkiye Yüzyılın da hizmet için, geleceğimiz için hemen şimdi...” dedi. 

GENÇLERE İŞ KAPISI AÇTI
Son dönemlerde Van’a yaptığı yatırımlar, istihdama sağladığı katkı ve gençlere iş kapısı açması sebebiyle adından söz ettiren ve yatırımlarında Van’ı önceleyen Ürüm’ün başvurusu en dikkat çeken başvurulardan birisi oldu. Yüze yakın ismin aday adaylığı başvurusu yaptığı AK Parti’de Ürüm, şimdiden en güçlü isimler arasında yerini aldı.

  • Etiketler : VAN VAN HABER VAN AK PARTİ MİLLETVEKİLİ
  • YORUM YAP
    Yorumlar (0)

    Bu habere ilk yorum yapan sen ol.

    ÖNERİLENLER