14 Mayıs 2023 Türkiye Genel Se...
MEBİT

Vanlılar Veysel Ürüm'ü siyasette mi görmek istiyor?

14 Mayıs 2023 Türkiye Genel Seçimleri'nde Van'ı hangi milletvekili aday adayları temsil edecek? Kulislerde hangi isimler ön plana çıkıyor?

Abone Ol

2023-03-18 00:41:11 | Son Güncelleme : 2024-04-20 09:50:55

Vanlılar Veysel Ürüm'ü siyasette mi görmek istiyor?

Geçtiğimiz yıllarda sıkça tartışma konusu olan partilerin milletvekili adayları ve listeleri bir kez daha konuşulurken, Van halkı bu seçimde kenti iyi bilen ve kente vefası olan isimleri görmek istiyor. Bu isimlerin de Veysel Ürüm gibi kente yatırım yapan ve kenti önemseyen iş insanlarından birisi olması yönünde önemli çağrılar yapılıyor.

Şehrivan'ın haberine göre: Türkiye’nin nefesini tutup beklediği Cumhurbaşkanlığı ve genel seçimlerin takvimi resmen açıklandı. Takvim duyurulur duyrulmaz partilerde aday adaylığı yarışı başlarken Van’da da partiler nezdinde büyük bir hareketlilik yaşanmaya başlandı. Millet İttifak’ın geneldeki performansı kadar yereldeki durumu da merak konusu olurken Van’ın olası adayları için çağrılar da dillendirilmeye başlandı. Vanlılar özellikle dışarıdan isimlerin kentte aday gösterilmemesi ve kenti bilen isimlerin aday olması ile ilgili çağrılar yaparken, bu anlamda güçlü ve güvenilen isimlerle ilgili de öneriler de dillendirilmeye başlandı.

VEYSEL ÜRÜM’ÜN VEFASI VANLILARI ETKİLİYOR

Kentte yaşayan ve kente değer katan isimlere temsiliyet verilmesi gerektiğinin sıkça öne çıktığı süreçte Vanlılar bazı isimlerle ilgili kamuoyu oluşturmaya çalışırken işadamı Veysel Ürüm bu isimlerin başında geliyor. Son yıllarda kente yaptığı yatırımlar ve Van hassasiyeti ile dikkat çeken Ürüm’ün kent ile ilgili çabaları da kentteki bir çok kesimden de destek görüyor. Vefa Group adlı şirketi ile Türkiye’nin en önemli şirketleri arasında girme yolunda ilerleyen firma, Gürpınar’da kömür ocağı ile ilçede önemli bir yatırım öncüsü olmuş, geçtiğimiz günlerde de Van OSB’de bölgenin ilk ve tek dokuma fabrikasını kuracağını duyurmuştu. Halihazırda kentte yüzlerce insanın istihdam edildiği firmanın başındaki ürüm, kente dair bir çok organizasyon, çalışma ve sosyal projeyi de destekleyerek kentlilerin gönlüne taht kuran isimlerden oldu.

VANLILAR ÜRÜM’Ü SEVİYOR

Kenti ilgilendiren konulara kayıtsız kalmaması ile birlikte mütevazı kişiliği ile de dikkatleri çeken Ürüm, bu anlamda kentteki birçok kesimin desteğini alabilecek bir milletvekili adayı olarak görülmeye başlandı. Katıldığı ve yer aldığı tüm platformlarda kentin önemli sorunlarına değinen, çözüm önerilerini paylaşan ve vizyoner bir yaklaşım sergileyen Ürüm’ün kente değer katacak çalışmalarda da önemli bir figür olarak adından söz ettiriyor.

 

  • Etiketler : VEYSEL ÜRÜM Van Haber MİLLETVEKİLİ 2023 SEÇİMİ ADAY
  • YORUM YAP
    Yorumlar (0)

    Bu habere ilk yorum yapan sen ol.

    ÖNERİLENLER