Van'ın Saray İlçe Belediyesi h...
MEBİT

Van'ın Saray ilçesi'nde 45 okula modern kütüphane yapıldı

Van'ın Saray İlçe Belediyesi hazırladığı proje kapsamında ilçe genelinde eğitim veren 45 okulu modern kütüphaneye kavuşturdu.

Abone Ol

2022-08-10 00:07:15 | Son Güncelleme : 2024-03-28 11:43:10

Van'ın Saray ilçesi'nde 45 okula modern kütüphane yapıldı

Van'ın Saray Belediyesi hazırladığı 'Kütüphanesiz Okul Kalmasın' projesi kapsamında ilçede eğitim veren 45 okulu modern kütüphaneye kavuşturdu. Okulların yaz tatiline girmesiyle ilçe merkezi ve kırsal mahallelerde bulunan okullarda kütüphane yapım çalışmalarına başlayan Saray Belediyesi kısa sürede çalışmaları tamamlayarak 45 okulu modern kütüphaneye kavuşturdu.

Yapımı tamamlanan kütüphaneleri gezen İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Yunus Ataman, Proje kapsamında ilçede kütüphanesi olmayan hiçbir okul bırakmamayı hedeflediklerini söyledi. Başkan Vekili Ataman, "2 ay gibi kısa bir sürede 45 kütüphaneyi okullara kazandıracağız. İlçe merkezinde tamamlanan 3 katlı modern ilçe halk kütüphanemizin yanı sıra kütüphanesiz okul kalmaması için kapsamlı bir çalışma yürüttük. Şu anda ilçemizde eğitim veren tüm okullarımız modern kütüphanelerine kavuştu. Yeni eğitim döneminde bu kütüphanelerimiz öğrencilerimizin hizmetinde olacak" dedi.

  • Etiketler : Van Haber VAN SARAY KÜTÜPHANE
  • YORUM YAP
    Yorumlar (0)

    Bu habere ilk yorum yapan sen ol.

    ÖNERİLENLER