Van’da son günlerde hastaneler...
MEBİT

Başhekim Sarıkaya Van'daki acillerin yoğunluk sebebini açıkladı

Van’da son günlerde hastanelerin acil servislerinde yaşanan yoğunluk dikkat çekiyor. Bu durum “salgın mı var?” sorusunu akıllara getirirken, SBÜ Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Remzi Sarıkaya, endişelenecek bir durumun söz konusu olmadığını söyledi.

Abone Ol

2024-01-02 13:24:25 | Son Güncelleme : 2024-04-29 10:46:45

Başhekim Sarıkaya Van'daki acillerin yoğunluk sebebini açıkladı

Van’daki hastanelerin acilinde yaşanan yoğunluk yaşanıyor. Son günlerde artan yoğunluğun ardından “salgın mı var?” sorusu sorulurken, SBÜ Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Remzi Sarıkaya, endişelenecek bir durumun olmadığını ve mevsimsel gribal enfeksiyonlara bağlı dönemsel bir artış olduğunu açıkladı.

SBÜ Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Sarıkaya, hastanelerindeki acil serviste yaşanan yoğunluğu da, acil poliklinik sayısını arttırarak çözüme kavuşturduklarını dile getirdi.

SBÜ Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Remzi Sarıkaya, şu açıklamayı yaptı; “Endişelenecek bir durum söz konusu değil.. Mevsimsel gribal enfeksiyonlara bağlı acillerimize başvurularda oluşan artışa yönelik acil poliklinik sayımız arttırılarak başvurular karşılanmıştır. Yoğun bir emek gösteren hekimlerimize ve sağlık çalışanlarımıza teşekkür ederim.”

SARIKAYA HASTA BAKTI

Başhekim Sarıkaya, daha sonra acillerde yaşanan yoğunluk nedeniyle mesai arkadaşlarına yardımcı olmak amacıyla hasta baktı.

 

  • Etiketler : REMZİ SARIKAYA BAŞHEKİM
  • YORUM YAP
    Yorumlar (0)

    Bu habere ilk yorum yapan sen ol.