2024 yerel seçimleri için ikti...
MEBİT

Özalp Belediye Başkan adaylığı için Mevlüt Karahanlı ön plana çıkıyor

2024 yerel seçimleri için iktidar partisi AK Parti başta olmak üzere aday adaylığı için kulisler hareketlendi. Van'ın sınır ilçelerinden olan Özalp'te ise hangi isimlerin aday adayı olacağı merak konusu.

Abone Ol

2023-10-08 12:56:00 | Son Güncelleme : 2024-05-06 05:39:56

Özalp Belediye Başkan adaylığı için Mevlüt Karahanlı ön plana çıkıyor

2024 belediye başkanlığı seçimleri için siyasi partilerde başvuru süreci başladı. AK Parti ve MHP'de 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek mahalli idareler seçimlerinde aday adayı olacak kişilerin başvuruları alınmaya başladı. HDP de ise kulisler hareketlendi. Aralık ayında başvuruların alınması bekleniyor.

Yerel seçimler için AK Parti’den aday adayı olmak isteyen isimler yavaş yavaş netleşiyor. Adaylığını resmi olarak açıklayanların yanı sıra birçok isim aday adaylığını sosyal medyadan duyurdu. Doğal aday olan mevcut belediye başkanlarının yanı sıra birçok isim belediye başkan adayı olmak için partisine resmi başvuruyu 22 Kasım Çarşamba gününe kadar yapacak.

Van'da da belediye başkanlığı için aday adayları konuşulmaya başlandı. 14 belediyesi bulunan Van'da HEDEP, AK Parti, CHP, Saadet, DEVA ve Gelecek Partisinden hangi isimlerin aday olacağı merak konusu.

Van Özalplı olan Mevlüt Karahanlı sağlık camiası başta olmak üzere birçok kesim tarafından sevilen bir profil olarak ön plana çıkıyor. Vatandaşlar özellikle Karahanlı'yı Özalp Belediye başkanı olarak görmek istiyor. Yardımseverliğiyle bilinen Karahanlı'nın yakın çevresine görev verilirse bu görevden kaçmayacağı ifade ediliyor. 

 

  • Etiketler : ADAY BELEDİYE SEÇİM
  • YORUM YAP
    Yorumlar (0)

    Bu habere ilk yorum yapan sen ol.

    ÖNERİLENLER