Van’ın Gürpınar Belediyesi, il...
MEBİT

Gürpınar Belediyesi’nden Sınava Girecek Öğrencilere Kitapçık Desteği

Van’ın Gürpınar Belediyesi, ilçede bu yıl üniversite sınavına girecek olan tüm öğrencilere Alan Yeterlilik (AYT) ve Temel Yeterlilik (TYT) deneme sınavı kitapçığı dağıttı.

Abone Ol

2023-02-21 22:36:30 | Son Güncelleme : 2024-04-16 06:17:13

Gürpınar Belediyesi’nden Sınava Girecek Öğrencilere Kitapçık Desteği

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından, ilçe genelindeki tüm lise son sınıf öğrencilerine, Türkçe, matematik, edebiyat, geometri, fizik, kimya, biyoloji ve tarih derslerinin olduğu deneme sınavları hediye edildi.

Bu kapsamda gençlerin geleceğe emin adımlarla hazırlanması için ilçede bulunan 5 lisedeki 440 öğrenciye 880 adet deneme kitapçığı dağıtıldı. Konuya ilişkin değerlendirmelerde bulunan Gürpınar Belediye Başkanı Hayrullah Tanış, denemelere girecek olan öğrencilere başarılar diledi.

Öğrencilerin bu deneme sınavları aracılığıyla kendi seviyelerini görerek eksikliklerini tamamlayacaklarını kaydeden Başkan Tanış, “Geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimizin eğitim süreçlerine desteklerimizi sürdürüyoruz. Öğrencilerimizin yaklaşan sınava hazır olmalarını sağlamak adına kitapçıklarımızı dağıttık. Bu tür denemelerde öğrenciler eksiklerini görme, kendilerini ölçme ve kendilerini değerlendirme imkanı buluyor. Bu denemeler ile üniversite sınavlarına deneyimli bir şekilde girecekler. Sınav öncesi önemli bir hazırlık olacak. Şimdiden sınava girecek tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum.”

Kitapçıkları alan öğrenciler ve öğretmenlerleri Başkan Tanış’a teşekkür dileklerini iletti.

  • Etiketler : VAN HABER VAN HABERLERİ GÜRPINAR GÜRPINAR BELEDİYESİ SINAV ÖĞRENCİ
  • YORUM YAP
    Yorumlar (0)

    Bu habere ilk yorum yapan sen ol.

    ÖNERİLENLER