Webhelp’in Van lokasyonu bölge...
MEBİT

Kadın istihdamında WebHelp Van'da fark yarattı!

Webhelp’in Van lokasyonu bölgenin hem sigortalı istihdamını hem de kadın istihdamını en çok sağlayan şirket oldu. Webhelp bölgeye sağladığı istihdam dolayısıyla Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) tarafından teşekkür belgesi aldı.

Abone Ol

2022-05-22 13:50:10 | Son Güncelleme : 2024-04-25 14:58:56

Kadın istihdamında WebHelp Van'da fark yarattı!

İnsan odaklı yaklaşımı ile müşterilerine uçtan uca tasarlanmış müşteri deneyim hizmeti sunan Webhelp Van lokasyonunda bölgenin en çok sigortalı istihdam ve kadın istihdamını sağlayan işverenler arasında yer aldı. SGK İl Müdürü Abidin Göksoy, teşekkür belgesini Webhelp Çağrı Merkezi ve Müşteri Hizmetleri merkezini ziyareti sırasında takdim etti.

Konuyla ilgili görüşlerine yer veren Webhelp CEO’su Metin Tarakçı, “Webhelp olarak hizmet portföyümüzü geliştirmeye ve yeni lokasyonlar açarak büyümeye devam ediyoruz. 15 bine yakın çalışanımızla da istihdam yaratma konusunda aktif bir rol üstleniyoruz. Çalışanlarımızın iş ve yaşam dengesini iyileştirmek için de her türlü fırsatı sağlıyoruz.” dedi.

“Çalışan bağlılığını güçlendirmek için mobil aplikasyonumuzu devreye aldık” Bağlılığı ve memnuniyetini arttırmak için şirket içerisinde gerçekleştirdikleri çalışmalara da değinen Tarakçı; sözlerini şöyle tamamladı: “Çalışanlarımızın bilgi teknolojileri gibi teknik konulardaki problemlerini hızlı çözüme kavuşturacak online yapılar kurduk. Aynı zamanda çalışan bağlılığımızı güçlendirecek, birçok çalışanımızı aynı payda altında toplayacak mobil aplikasyonumuzu devreye aldık. Webhelp olarak istihdam sağladığımız her bireyin mutluluğunu önemsiyor, bu doğrultuda kendimizi sürekli yeniliyor ve çalışanlarımıza nasıl daha fazla fayda sağlayacağımıza odaklanıyoruz.” 

  • Etiketler : VAN VAN HABER KADIN İSTİHDAM
  • YORUM YAP
    Yorumlar (0)

    Bu habere ilk yorum yapan sen ol.

    ÖNERİLENLER