AK Parti İpekyolu İlçe Başkanı...
MEBİT

Başkan Kuşan'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın mitingine davet

AK Parti İpekyolu İlçe Başkanı Yavuz Kuşan, İpekyolu’nda ikamet eden vatandaşları Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın mitingine davet etti.

Abone Ol

2024-03-14 21:47:08 | Son Güncelleme : 2024-05-01 17:41:16

Başkan Kuşan'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın mitingine davet

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) İpekyolu İlçe Başkanı Yavuz Kuşan, İpekyolu’nda ikamet eden vatandaşları Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 15 Mart Cuma günü Beşyol Meydanı’nda saat 13.00’da düzenleyeceği mitinge davet etti.

Başkan Kuşan, İpekyolu’nun Van’ın en büyük merkez ilçesi olduğunu hatırlatarak, “Türkiye Yüzyılı’nın mimarı Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan şehrimize teşrif ediyor. İpekyolu olarak liderimizi çok güçlü bir şekilde karşılamalıyız. İpekyolu demek Van’ın merkezi kalbi demek. Bu ziyaret, bizler için onur ve gurur kaynağıdır. Dünya lideri, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, güzel Van’ımıza her gelişinde yaptığı yatırımlarla artı değer yaratırken verdiği müjdelerle de gelecek için umutlarımızı büyütmüştür. Yarın Beşyol meydanında saat 13.00’te gerçekleştirilecek olan mitingimize tüm vatandaşlarımızı davet ediyorum. Haydi Van, haydi İpekyolu liderimizi bağrımıza basalım, coşkuyla karşılayalım” dedi.

  • Etiketler : VAN AK PARTİ
  • YORUM YAP
    Yorumlar (0)

    Bu habere ilk yorum yapan sen ol.

    ÖNERİLENLER