Van’ın Gürpınar Belediyesi yol...
MEBİT

Gürpınar Belediyesi'nden 2 mahallede daha asfalt çalışması

Van’ın Gürpınar Belediyesi yol yapım ve onarım çalışmaları kapsamında asfalt ihtiyacı bulunan mahallelerde çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Abone Ol

2023-12-05 11:57:11 | Son Güncelleme : 2024-04-29 15:14:31

Gürpınar Belediyesi'nden 2 mahallede daha asfalt çalışması

Fiziki ve altyapı çalışmalarıyla ilçede büyük bir değişim ve dönüşüm çalışması yürüten Gürpınar Belediyesi, yıllardır ilçede eksikliği hissedilen mahalle içi yolları modern görünümüne kavuşturuyor.

Kilitli parke taşında 4 buçuk yılda 2 milyon metrekare ile rekor kıran Gürpınar Belediyesi aynı rekoru sıcak asfalt çalışmalarında da sergiliyor.

Yürütülen son çalışmalar kapsamında Kuşdağı Mahallesi ve Yolaşan Mahallesine Bağlı Yolaltı Mezrasının yolunu asfaltla buluşturan Gürpınar Belediyesi vatandaşlar tarafından da takdirle karşılanıyor.

Mahallelerde yapılan asfalt çalışmalarını yerinde inceleyen Gürpınar Belediye Başkanı Hayrullah Tanış, ekiplerin yoğun bir gayretle asfalt çalışmalarını yürüttüklerini belirtti.

Mevsim şartları imkan verdikçe çalışmaların kesintisiz devam edeceğini kaydeden Başkan Tanış, “Ekiplerimiz kar yağışları başlamadan önce durmaksızın çalışmalarını sürdürüyor. Yol yapım ve onarım çalışmaları kapsamında Kuşdağı Mahallesi ve Yolaşan Mahallesine Bağlı Yolaltı Mezrası yolunu belediye öz kaynağımızla tamamladık. Yol medeniyettir anlayışıyla cadde ve sokaklarımızı gerek kilitli parke taşı gerekse de sıcak asfalt kaplama ile modern hale getiriyoruz. Hem merkezi hem de kırsal mahallelerdeki ulaşım ve yol sorununu 4 buçuk yılda yaptığımız önemli çalışmalar ile büyük ölçüde giderdik. Bu anlamda vatandaşlarımızdan da olumlu geri dönüşler alıyoruz. Bizlerde insanımıza en güzel çalışmaları sunmak amacıyla durmadan hizmet üretmeye, eser bırakmaya, sorunlara derman olmaya devam edeceğiz” dedi.

  • Etiketler : ASFALTLAMA
  • YORUM YAP
    Yorumlar (0)

    Bu habere ilk yorum yapan sen ol.