MetroPoll Araştırma Genel Müdü...
İPEKYOLU

MetroPoll'de görev değişimi: Suat Kınıklıoğlu görevi devraldı

MetroPoll Araştırma Genel Müdürü Özer Sencar, görevinden ayrıldı. Sencar'ın yerine eski AK Parti Milletvekili ve STRATİM Direktörü Suat Kınıklıoğlu getirildi.

Abone Ol

2026-05-05 00:05:59 | Son Güncelleme : 2026-05-05 02:58:14

MetroPoll'de görev değişimi: Suat Kınıklıoğlu görevi devraldı

MetroPoll Araştırma şirketinin CEO'su ve Genel Müdürü Özer Sencar, şirketteki görevine veda etti. 

Şirket, Özer Sencar'ın yerine eski AK Parti Milletvekili ve STRATİM Direktörü Suat Kınıklıoğlu'nun getirildiğini duyurdu. 

ŞİRKETTEN SENCAR'A TEŞEKKÜR
Açıklamada Sencar'a teşekkür edilerek, "Yeni dönemde bu sorumluluğu üstlenen Suat Kınıklıoğlu’na hoş geldin diyor; kendisinin liderliğinde Metropoll’ün bağımsız ve bilimsel araştırma vizyonunu daha da ileriye taşıyacağına olan tam inancımızla yeni görevinde başarılar diliyoruz" ifadeleri kullanıldı. 

21 YILDIR GÖREVDE
MetroPoll araştırma şirketi 2005'te kurulurken genel müdürlük koltuğunda şirket kurulduğu günden beri Özer Sencar oturuyordu.

SUAT KINIKLIOĞLU KİMDİR?
1965'te Almanya'da doğan Suat Kınıklıoğlu, 1995-1996 yıllarında Demokratik Sol Parti'de (DSP) siyaset yaptı.

Kınıklıoğlu 22 Temmuz 2007 seçiminde AK Parti Çankırı Milletvekili seçildi.

Kınıklıoğlu, AK Parti'de 2009-2012 yılları arasında MKYK üyesi olarak da görev yaptı.

Suat Kınıklıoğlu, Stratejik İletişim Merkezi (STRATİM) direktörü olarak görevini sürdürüyordu. 

Demokrasi Platformu da Kınıklıoğlu'nun görevi devralmasını tebrik ederek, "Metropoll Stratejik ve Sosyal Araştırmalar Merkezi Genel Müdürlük görevini devralan Suat Kınıklıoğlu’nu kutluyor, Birikimi, vizyonu ve ilkeli duruşuyla, Metropoll’ün bağımsız, tarafsız ve bilimsel araştırma anlayışını daha da ileri taşıyacağına olan inancımızla, Yeni görevinde başarılar diliyoruz." dedi.

  • Etiketler : METROPOLL
  • YORUM YAP
    Yorumlar (0)

    Bu habere ilk yorum yapan sen ol.

    ÖNERİLENLER