Sarı Çizgim Görme Engelliler Y...
MEBİT

Sarı Çizgim Görme Engelliler Derneği sorunlar çözmek için çalışıyor

Sarı Çizgim Görme Engelliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği engellilerin sorunlarını çözmek için çalışmalarına devam ediyor.

Abone Ol

2023-10-23 00:16:39 | Son Güncelleme : 2024-04-28 16:57:11

Sarı Çizgim Görme Engelliler Derneği sorunlar çözmek için çalışıyor

Sarı Çizgim Görme Engelliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Gülay Demirboğa, engellilerin yaşam standardını yükseltmek için çalıştıklarını belirterek, “Engellilerin önündeki engellerin kaldırılması, kendilerinin ve ailelerinin yaşam kalitelerinin yükseltilmesi, yaşama sevincinin arttırılması umuduyla, hep birlikte fedakarlık göstererek çalışmalıyız” dedi.

Demirboğa, açıklamasında “Kurulma amacı başka engelliler olmak üzere, toplumda yardımlaşma ve dayanışmanın tesisi ile birlikte kültürel ve ahlaki birliktelikleri sağlamak, toplumun sosyo-ekonomik düzeyinin gelişmesine katkıda bulunmak, sosyal, kültürel hizmetler sunmak amacıyla kurulmuştur. Engelli kardeşlerimizin sesi olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Gülay Demirboğa Kimdir?

1975 yılında Aksaray’da dünyaya geldim bir memur kızıyım. 5 kardeştik ve benim abimde bir engelliydi. Yaşadıkları zorlukları sıkıntıları bildiğim için bu yola çıktım ve bu derneği kurdum şimdi onların yanında sizlerle birlikte olmaya çalışıyorum.

  • Etiketler : GÖRME ENGELLİ DERNEK
  • YORUM YAP
    Yorumlar (0)

    Bu habere ilk yorum yapan sen ol.