Genç girişimci, Eğitimci ve Si...
MEBİT

Faysal İnan, Belediye Başkan aday adaylığını açıkladı

Genç girişimci, Eğitimci ve Siyasetçi kimliği ile Van’da tanınan ve oldukça saygı duyulan bir çok başarılı projelerde imzası bulunan İşadamı Faysal İnan, Gevaş Belediye Başkan aday adayı olacağını resmen duyurdu.

Abone Ol

2023-10-28 12:03:09 | Son Güncelleme : 2024-04-28 02:09:41

Faysal İnan, Belediye Başkan aday adaylığını açıkladı

Van Havadis Gazetesi'nin haberine göre;

Geçmişinden hiçbir şaibesi bulunmayan, hayatı boyunca illegal işlere bulaşmayan, doğruluk çizgisini  ilke edinen Eğitimci-Siyasetçi iş insanı Faysal İnan, inandığı doğrular ekseninde hareket ederek, her daim, memleketine, vatanına, gençlere, faydalı olabilmek anlamında yaşamını sürdürmeyi kendine ilke edinmiş başarılı bir isim.

AK Parti’nin kurucular kurulunda yer alan, hiçbir zaman siyasi anlamda çizgisini değiştirmeyen iş adamı Faysal İnan, yaptığı açıklamada;  AK Parti Belediyeciliğinin hizmet Belediyeciliği olduğunu belirterek, Gevaş ilçesine yapmayı düşündüğü birçok güzel projelerinin olduğunu hatırlatarak; “Her insan doğup büyüdüğü yerleşim yerine en güzel çalışmaları yapmak ister. Benim de yıllardır yapmak istediğim ama yetkim olmadığından yapamadığım hatırı sayılır projelerim var. Gevaş benim için çok önemli bir yerdir. Benim için Gevaş neyse Antalya’nın Kemer ilçesi de aynısıdır.

Bu anlamda Gevaş ilçemiz Turizmin çekim merkezi olabilecek en müsait yerlerden biridir. AK Parti Belediyeciliği hizmet belediyeciliği ise neden bunları yapmayalım. Gevaş ve Gevaş halkı çok kadimdir.  Allah nasip ederse Mart 2024 Yılında yapılacak olan Yerel seçimlerde Gevaş ilçemizde Belediye Başkan aday adayı olmayı hedefliyoruz. Elbette nasip kısmet işidir. Belediyeciliği en iyi şekilde yapacağıma inancım tamdır.

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yolundan giderek, Belediye Başkanlığı nasıl yapılır tüm dünya görmüş olacak. Bizim işimiz Proje üretmek, bizim işimiz halkımıza en iyi hizmetleri yapmak olacak” diyen Gevaş Belediye Başkan A. Adayı iş adamı Faysal İnan, ilk günden itibaren kendisine inanan ve kendisine güvenen herkese çok teşekkür ettiğini ifade ederek, “Allah bu yolda bizleri kimseye karşı mahcup etmesin” diyerek şimdiden yerel seçimlerin hayırlara vesile olmasını sözlerine ekledi. Gevaş Belediye Başkan A. Adayı Faysal İnan, ayrıca Zalim İsrail’in, Müslüman ülke Filistin halkına yaptığı zulüm ve baskılardan dolayı Zalim İsrail’i ve destekçilerini en sert şekilde kınadığını belirtti.

  • Etiketler : VAN AK PARTİ SİYASET
  • YORUM YAP
    Yorumlar (0)

    Bu habere ilk yorum yapan sen ol.