İpekyolu Belediyesi flaş bir k...
MEBİT

Meclis Üyelerinden işçilerin işten çıkarılmasına tepki!

İpekyolu Belediyesi flaş bir karar alarak bünyesinde bazı çalışanların iş akdine son verdiğini açıklamıştı. Bugün yapılan İpekyolu meclis toplantısına AK Parti İpekyolu Belediye Meclis Üyeleri, işçilerin işten çıkarılmasına tepki göstererek meclis toplantısını terk etti.

Abone Ol

2024-05-03 18:25:00 | Son Güncelleme : 2024-05-18 14:38:11

Meclis Üyelerinden işçilerin işten çıkarılmasına tepki!

AK Parti İpekyolu Belediye Meclis Üyeleri, işçilerin işten çıkarılmasına tepki göstererek toplantıyı terk etti. İpekyolu Belediyesi’nde dün itibarıyla işlerine son verilen işçilerin kentte yankısı sürerken, bu duruma bir tepki de AK Parti cephesinden geldi. Bugün gerçekleştirilen İpekyolu Belediyesi meclis toplantısında AK Parti grubu, işçilerin işlerine son verilmesini doğru bulmadıklarını dile getirerek meclis toplantısını terk etti.

AK PARTİLİ MECLİS ÜYELERİ, İŞTEN ÇIKARMALARA SESSİZ KALMADI

Van İpekyolu Belediyesi Personel A.Ş.’ye bağlı 185 işçinin işine dün itibarıyla son verildi. İşçilerin işlerine son verilmesi kentin gündemine bomba gibi düşerken, kentteki pek çok vatandaş işçilerin işten çıkarılmasına sosyal medya hesaplarından paylaşım yaparak bu duruma tepki gösterdi. İpekyolu Belediyesi’ndeki 185 işçinin işten çıkarılmasına bir tepki de AK Parti İpekyolu cephesinden geldi. Bugün gerçekleştirilen İpekyolu Belediyesi meclis toplantısında AK Parti grubu işçilerin işten çıkarılmasına tepki göstererek toplantıyı terk etme kararı aldı. (Şehrivan Gazetesi)

  • Etiketler : BELEDİYE SÖZLEŞME
  • YORUM YAP
    Yorumlar (0)

    Bu habere ilk yorum yapan sen ol.

    ÖNERİLENLER