Ünlü Koro şefi Haluk Polat Van...
MEBİT

Ünlü Koro Şefi Polat Van'da Öğrencilerle Bir Araya Geldi

Ünlü Koro şefi Haluk Polat Van Tuşba ilçesinde bulunan Hasan Ali Yücel ilkokul ve ilköğretim öğrencileriyle buluştu.

Abone Ol

2022-06-02 01:23:57 | Son Güncelleme : 2024-04-25 04:05:46

Ünlü Koro Şefi Polat Van'da Öğrencilerle Bir Araya Geldi

Zeynep Demir ve Müzik öğretmeni Çigdem Kat Keserci’in isteği üzerine Van’a gelen Ünlü koro şefi Hakan Polat, Alto Balkan ve Charvus Koroları öğrencilere mini bir konser verdi.  

Konuyla ilgili Van Ekspres’e konuşan Öğretmen Zeynep Demir, "Misafirlerimiz Van’a çocuklara hem müzik sevgisini aşılamak hem de çok sesli vokali tanıtmak için gelip etkinlik yaptılar. Bizi kırmayıp geldikleri için öğrenci ve okulumuz adına başta Haluk Polat hocaya ve değerli korosuna teşekkürler." Dedi.  

Haluk Polat ise, "Çok konser yaptım, çok sanatçıyla çalıştım 3 binin üzerinde etkinlikte yer aldım ama benim için bazı konserler diğerlerine göre daha özeldir onu özel kılan sadece müzikal olarak çok iyi olmaları değil ruhsal olarak ne hissettikleri ile ilgilidir bunun için hayatımdaki en iyi konserlerden bir tanesiydi. Burada olmak çok güzel umarım bir daha sizlerle olma şansı yakalarım. Emeği geçenlere teşekkürler." Diye Konuştu.

Etkinlik sonunda okul müdürü Aydın Sağınç, Şef Haluk Polat’i misafir etmekten mutlu olduklarını ifade ederek, kendisine çicek ve üzerinde ismi yazılı olan Hakkari kilimi takdiminde bulundu.

  • Etiketler : Van Haber TUŞBA OKUL
  • YORUM YAP
    Yorumlar (0)

    Bu habere ilk yorum yapan sen ol.

    ÖNERİLENLER