İnternetten çiçek ve hediye gö...
MEBİT

ÇiçekSepeti İnternet Hiz. A.Ş. Websiteleri

İnternetten çiçek ve hediye göndermenin güvenilir adresi ÇiçekSepeti, 15 yıldır binlerce farklı ürün seçeneği ile sevdiklerinizi gülümsetmek istediğiniz tüm anlarda sürpriz alternatifleri sunarak hizmet sağlıyor.

Abone Ol

2021-06-01 22:32:37 | Son Güncelleme : 2024-03-29 15:35:00

ÇiçekSepeti İnternet Hiz. A.Ş. Websiteleri

ÇiçekSepeti, çiçek ve hediye gönderilerinize ek olarak ihtiyaç duyduğunuz tüm ürünleri bir arada bulabileceğiniz bir e-ticaret sitesidir. Elektronik, kişisel bakım, moda, ev yaşam, süpermarket, pet shop ve daha birçok farklı kategori altında yüzbinlerce ürünü sizlere sunan ÇiçekSepeti.com’un ana faaliyetlerini yürüttüğü e-ticaret sitesi www.ciceksepeti.com olmakla birlikte Çiçeksepeti İnternet Hizmetleri A.Ş’ye ait diğer web siteleri:

● 444çiçek.com ● Viabonte.com ● Cicek.com ● Ciceksepetim.com adresleridir.

Bu sitelerden yapacağınız tüm alışverişleriniz ÇiçekSepeti kalite ve güvencesi kapsamında gerçekleşir. ÇiçekSepeti markası altında bulunan adreslerden dilediğiniz her an kolaylıkla sipariş verebilir; hızlı, pratik ve en önemlisi güvenilir alışverişin keyfini sürebilirsiniz. ÇiçekSepeti ile yaptığınız tüm alışverişleriniz uçtan uca korunmaktadır. Ödeme sürecinizin sonuna kadar gerçekleştirdiğiniz tüm işlemlerinizin 3. kişilerin erişimine karşı SSL sertifikası ile korunur ve kart bilgilerinizin ÇiçekSepeti tarafından kayıt edilmez.

İsim benzerliği sebebi ile ÇiçekSepeti.com markası ile karıştırılan Çiçeksepeti.net, ÇiçekSepeti İnternet Hizmetleri A.Ş ile ilgisi olmayan bir internet sitesidir. Bu karışıklığa dair detaylı bilgiye ve yürütülen hukuki süreçle ilgili tüm detaylara sayfamızdan erişebilirsiniz.

Alışverişiniz süresince veya sonrasında yardıma ihtiyaç duyduğunuz tüm anlarda ÇiçekSepeti’nin etkin müşteri hizmetleri ile iletişime geçerek tüm sorularınızın yanıtlarını ve gerekli yardımı alabilirsiniz. İletişim ve canlı destek sayfasından konuşarak ya da yazışarak

destek alabilir, satın alımlarınız sonrasında kolayca sipariş takibi yaparak alışveriş sürecinizi kontrol altında tutabilirsiniz.

ÇiçekSepeti’nde aradığınız her şeyi kolayca bulabilir, dilerseniz kendiniz dilerseniz de sevdikleriniz için yüzbinlerce ürün içerisinden tüm ihtiyaçlarınızı seçerek dakikalar içerisinde sipariş verebilirsiniz.

Kaynak: ciceksepeti-net-ve-com-karisikligi

  • Etiketler : ÇİÇEK SEPETİ HEDİYE ÖZEL GÜNLER
  • YORUM YAP
    Yorumlar (0)

    Bu habere ilk yorum yapan sen ol.

    ÖNERİLENLER