Geçtiğimiz yıllarda Beşiktaş f...
MEBİT

Demba Ba Beşiktaş Yolunda

Geçtiğimiz yıllarda Beşiktaş forması giyen Demba Ba'dan restbet yeni adres Beşiktaş'a yönelik olarak flaş bir hamle geldi.

Abone Ol

2021-05-09 15:06:26 | Son Güncelleme : 2024-03-29 15:35:00

Demba Ba Beşiktaş Yolunda

Demba Ba Beşiktaş Yolunda

 

Geçtiğimiz yıllarda Beşiktaş forması giyen Demba Ba'dan restbet yeni adres Beşiktaş'a yönelik olarak flaş bir hamle geldi. Başakşehir ile yaşadığı pürüz sebebiyle sözleşmesi feshedilen ve serbest kalan deneyimli oyuncu, Beşiktaş'ın Hatayspor mağlup ettiği maçtan sonra sosyal medya hesabından paylaşımlarda bulundu.

 

Yaptığı paylaşımlarla gündeme oturan restbet Demba Ba için Beşiktaş'a gelmek istiyor söylentileri yapıldı. Beşiktaş Kulübü'nün paylaşımlarına retweet yapan Demba Ba İçin Beşiktaş'a geri mi gelecek, söylemlerinde bulunuldu.

 

Demba Ba Beşiktaş'a Mı Gelecek?

 

2014 - 2015 sezonunda restbet giriş Beşiktaş'a gelerek başarılarıyla taraftarın en gözde oyuncusu haline gelmişti. Oynadığı futbol ve sempatik hareketleriyle ün yapan Demba Ba, o sezon 27 gol kaydetti. Ardından Çin'e giden Demba Ba burada istediği performansı sergilemeyerek 2016- 2017 sezonunda yeniden Beşiktaş'a geldi. Bu sezon ise ilk sezonki gibi başarılı olamayan Demba Ba ardından yaşadığı sakatlık sebebiyle Beşiktaş'tan ayrılarak Göztepe'ye transfer oldu.

 

Beşiktaş'ın Hatayspor galibiyetinden sonra Beşiktaş'ın attığı Twite reetwett ile cevap veren Demba Ba'nın yeniden Beşiktaş'a gelmek istediğini gündeme getirdi. Beşiktaş cephesi açısından böyle bir transfere sıcak bakılıp bakılmayacağı bilinmezken, Demba Ba hakkında da Başakşehir'den olaylı ayrılık iddiaları gündemde tutuluyor. Sosyal medyayı aktif olarak kullanan Demba Ba, Başakşehir Futbol Kulübünden de ayrılık öncesi restbetgiris.co sosyal medyada bazı fotoğraflar paylaşıp, bir süre sonra paylaşımlarını kaldırması ile gündem olmuş, ardından Başakşehir ile yolları ayrılmıştı.

 

 

 

 

 

  • Etiketler : TİCARET
  • YORUM YAP
    Yorumlar (0)

    Bu habere ilk yorum yapan sen ol.

    ÖNERİLENLER