Van'ın Gürpınar Belediyesi, il...
MEBİT

Gürpınar Belediyesi'nden ihtiyaç sahibi vatandaşlara ramazan kolisi

Van'ın Gürpınar Belediyesi, ilçede ihtiyaç sahibi vatandaşlara, içerisinde temel gıda malzemelerinin bulunduğu ramazan kolileri dağıtıyor.

Abone Ol

2023-03-20 15:43:32 | Son Güncelleme : 2024-04-25 01:03:08

Gürpınar Belediyesi'nden ihtiyaç sahibi vatandaşlara  ramazan kolisi

Ramazan ayının yaklaşmasıyla ihtiyaç sahibi ailelere ulaşmak için çalışma başlatan Gürpınar Belediyesi, bu kapsamda 1000 adet gıda paketini ailelere ulaştırıyor.


Gürpınar Belediye Başkanı Hayrullah Tanış’ın talimatıyla büyük özveriyle hazırlanan gıda kolileri, ilçe genelinde tespit edilen gerçek ihtiyaç sahibi ailelerin evlerine götürülerek teslim ediliyor.


Ramazan ayı öncesi ilçedeki bu dayanışmayı her yıl gerçekleştirdiklerini belirten Gürpınar Belediye Başkanı Hayrullah Tanış, “Ülke olarak zorlu bir süreçten geçiyoruz. Kahramanmaraş merkezli depremler akabinde yaşanan sel felaketi büyük hasarlara yol açtı. Vefat eden vatandaşlara Allah'tan rahmet yaralılara acil şifalar diliyorum. Gürpınar Belediyesi olarak her alanda gece gündüz demeden çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Afet bölgesindeki afetzedeler için mücadelemiz devam ediyor. Aynı zamanda deprem bölgesinden ilçemize gelen ailelerimizin her anlamda yanlarında olduk. Şimdi ise ramazan ayının yaklaşmasıyla birlikte ilçemizdeki gerçek ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza destek olmak için içerisinde gıda malzemelerinin bulunduğu 1000 adet koli hazırladık. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüz bünyesinde oluşturduğumuz ekipler tüm mahalle ve mezralarımızda bu ailelerimizin yüreklerine dokunuyor. Allah’ın izniyle gönül belediyeciliğine yakışacak şekilde dün olduğu gibi bugün ve yarında vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

  • Etiketler : RAMAZAN GÜRPINAR BELEDİYESİ
  • YORUM YAP
    Yorumlar (0)

    Bu habere ilk yorum yapan sen ol.

    ÖNERİLENLER