Van'da otomobil sürücüsünün ça...
MEBİT

Van'da otomobilin çarptığı köpeğe 11 yaşındaki Samet sahip çıktı

Van'da otomobil sürücüsünün çarparak kaçtığı yerde can çekişen köpeğe 11 yaşındaki Samet Şentürk su ve yiyecek verdi. Şentürk, köpeğin tedavisi için de veterinere götürülmesini sağladı.

Abone Ol

2022-12-04 22:32:54 | Son Güncelleme : 2024-04-21 11:47:51

Van'da otomobilin çarptığı köpeğe 11 yaşındaki Samet sahip çıktı

Erciş ilçesine bağlı Sahil Kent Mahallesi’nde dün sabah hızla ilerleyen plakası henüz belirlenemeyen bir otomobil, yolun karşısına geçen sokak köpeğine çarptı. Çarpmanın etkisiyle köpek yola savrulurken, aracın sürücüsü ise yoluna devam etti.

Bu sırada yoldan geçen İbni Sina İlköğretim Okulu 5’inci sınıf öğrencisi Samet Şentürk, yol kenarında yerde can çekişen yaralı köpeğin yanına koştu. Önce köpeğe su ve yiyecek veren Şentürk, daha sonra haber verdiği zabıta ekiplerine köpeği teslim etti. Ekipler, yaralı köpeği tedavi için veterinere götürdü.

“VİCDANSIZ SÜRÜCÜ”

Samet Şentürk “Ağır yaralı ve kanlar içindeydi. Burada bulduğum pet şişeye su doldurup köpeğe su verdim. Vicdansız sürücü köpeğe çarpıp kaçmış. Köpeği kanlar içinde görünce çok üzüldüm. Zabıta abiler gelip köpeği veterinere götürdü” diye konuştu.

Zabıta memuru İbrahim Timuçin de ihbar üzerine hemen olay yerine gittiklerini belirterek, “Köpeğin tedavisi bitince Van Büyükşehir Belediyesi Hayvan Barınma Evi’ne göndereceğiz” dedi. (DHA)

  • Etiketler : Van Haber VAN ERCİŞ TRAFİK KAZASI KÖPEK YARALI KÖPEK
  • YORUM YAP
    Yorumlar (0)

    Bu habere ilk yorum yapan sen ol.

    ÖNERİLENLER