Cumhuriyet Halk Partisi’nin (C...
MEBİT

Milletvekili Tanal, Van'ın sorunlarını TBMM'de dile getirecek

Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) Van'da düzenlediği çalışmalara katılan İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, kentte yaşanan sorunları rapor haline getirdi. Milletvekili Tanal, bu sorunları mecliste dile getirecek.

Abone Ol

2022-10-03 22:51:49 | Son Güncelleme : 2024-03-25 02:18:59

Milletvekili Tanal, Van'ın sorunlarını TBMM'de dile getirecek

Türkiye son bir yıldır sürekli seçimi konuşurken partiler her an seçim olacakmış gibi çalışmalar yapıyor. Partiler Van’ı önemli bir merkez haline getirirken Van’a sürekli ziyaret ve programlar düzenliyor. Bu anlamda CHP, kente en çok ziyaret gerçekleştirip çalışma yapan partilerden birisi olurken son birkaç ayda önemli isimler nezdinde defalarca programlar yapıldı.

Genel başkan yardımcıları, milletvekilleri ve A takımından isimler nezdinde yapılan ziyaretlerden birisini geçtiğimiz günlerde CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal gerçekleştirdi. Van’da ilçe ilçe gezip vatandaşla görüşen heyet içinde yer alan CHP’li Tanal, kente dair sorun ve sıkıntıları dinleyip, raporlaştırdı. Tanal, bu sorunları mecliste açıklayacak.

Konuyla ilgili CHP Van İl Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada şöyle denildi: "CHP Doğu Masasının 14-17 Eylül tarihlerindeki programı nedeniyle Van'a gelen İstanbul Milletvekili @MTanal, Van'da şahit olduğu sorunları 04.10.2022 Salı günü saat 15:05'te TBMM yapacağı konuşma ile gündeme getirecek. Konuşma Meclis Tv'den canlı yayınlanacak. @bedirhanogluvan" 

 

 

  • Etiketler : CHP MAHMUT TANAL SİYASET
  • YORUM YAP
    Yorumlar (0)

    Bu habere ilk yorum yapan sen ol.

    ÖNERİLENLER