İYİ Parti Van il Başkanı Selim...
MEBİT

Başkan Özgökçe'den Gürpınar Esnafına Ziyaret

İYİ Parti Van il Başkanı Selim Özgökçe ve parti teşkilatı Gürpınar ilçesini ziyaret etti. Esnaf ve vatandaşlarla sohbet eden Özgökçe, esnafın dertlerini ve isteklerini dinledi.

Abone Ol

2022-09-29 17:48:09 | Son Güncelleme : 2024-04-25 01:33:09

Başkan Özgökçe'den Gürpınar Esnafına Ziyaret

İYİ Parti Van İl Başkanı Selim Özgökçe, Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte esnaf gezilerine devam ediyor. Başkan Özgökçe ve ekibinin bu defaki durağı Gürpınar ilçesi oldu. Özgökçe, ilçede bulunan esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek şikâyet ve taleplerini dinledi. Ziyaret sonrası açıklamalarda bulunan Özgökçe, “Gürpınar’da hayvancılık durma noktasına geldi” dedi.


GÜRPINAR ESNAFI SIKINTIDA


Ziyarette öne çıkan başlıkları paylaşan Özgökçe,“ Esnafımız oldukça sıkıntılı. Artan maliyetler karşısında zor günler geçiriyorlar. Van'nın hayvancılık alanında önemli bir ilçesi olan Gürpınar’da maalesef hayvancılık artan maliyetler sebebiyle artık durma noktasına geldi.  Mevcut iktidarın ekonomi politikası vatandaşları çok mağdur etmiş durumda. İYİ  Parti iktidarında inşallah bu sorunların üstesinden geleceğiz. Van ve ilçelerimizi tarım ve hayvancılıkta tekrar eski günlerine döndüreceğiz. Vatandaşlarımız ve esnaflarımız artık İYİ Parti iktidarını bekliyor. Onların beklentilerini karşılıksız bırakmayacağız  ve elimizden geleni yapacağız.” Dedi.

 

“ZAMLAR BİZ ESNAFLARIN BELİNİ BÜKÜYOR”


Zamlardan sonra insanların alım gücünün olmadığını belirten Gürpınar esnafı ise “Ekonomik kriz hepimizi derinden sarstı. Bazen ciro yapmadan kapatıp eve gidiyoruz. Fiyatların artık bu noktada durmasına da razıyız. Yeterki daha fazla artmasın. Günden güne gelen zamlar biz esnafların belini büküyor. Bu iktidarın artık sonu gelmeli. ” İfadelerini kullandı.  

 

GÜRPINAR SAHİPSİZ BIRAKILDI! 

Memur kesiminin ise mesai bitiminden sonra merkeze gitmesinden dolayı ilçenin bir köyden farksız olduğunu,  ilçede sosyal aktivite alanların da olmadığını belirterek Gürpınar'da 17.00'den sonra hayat bittiğini ve  bu sorunun bir an önce çözüme kavuşturulmasını istediklerini söylediler.


Kaynak: YENİDOĞU GAZETESİ

  • Etiketler : SELİM ÖZGÖKÇE
  • YORUM YAP
    Yorumlar (0)

    Bu habere ilk yorum yapan sen ol.

    ÖNERİLENLER