Van İpekyolu Gençlik Merkezi b...
MEBİT

Gençler, canlı performans sergiledi

Van İpekyolu Gençlik Merkezi bünyesinde heykel sanatı üzerinde eğitim gören gençler, Sanat Sokağı’nda bulunan Atatürk Sanat Galerisi bahçesinde canlı performans gerçekleştirdi.

Abone Ol

2021-11-29 10:42:08 | Son Güncelleme : 2024-01-19 19:45:06

Gençler, canlı performans sergiledi

İpekyolu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğü ve İpekyolu Gençlik Merkezi işbirliği ile Heykel Atölyesi’nde eğitim gören gençler, hocaları İhsan Bal eşliğinde Atatürk Sanat Galerisi bahçesinde canlı performans ile Van balığı, Van kedisi ve insan heykelleri yaptı.

 

İRANLI TURİSTLERDEN İLGİ
Saat 10.30’da başlayan canlı performans öğleden sonra saat 14.30’a kadar sürdü. 
Çocukların ve gençlerin büyük bir ilgi gösterdiği canlı performansı İranlı turistler de dikkatle ve merakla takip etti. 

 

“GENÇLERİN DİKKATİNİ ÇEKMEK İSTEDİK”

Etkinlikle ilgili bilgi veren İpekyolu Gençlik Merkezi Gençlik Lideri Emrah Gürbüzerol, “İpekyolu Gençlik Merkezi olarak her türlü kültür, sanat, spor faaliyetine açığız, gençlerimize yönelik sürekli bu etkinlikleri düzenlemekteyiz. Merkezimizde bir heykel atölyesi bulunmakta, bugün de heykel atölyesinde bulunan hocamız ve öğrencilerimiz canlı performans çalışmalarını Cumhuriyet Caddesinde bulunan Atatürk Sanat Galerisi’nde yapmak istediler. Buradaki amaç hem gençlik merkezimizi tanıtmak hem de daha fazla sayıda gençlerin dikkatini bu sanata çekmektir.” dedi.

 

KURSLAR ÜCRETSİZ VERİLİYOR

Kültür sanat konusunda merakı olan gençleri gençlik merkezine davet eden Gürbüzerol, şunları söyledi:
“Biz sanata ilgi duyan bütün gençlerimizi, bütün halkımızı hem bugün buraya hem de İpekyolu Gençlik Merkezimize bekliyoruz. Bütün faaliyetlerimiz, kültür sanat etkinliklerimiz ücretsizdir. Her gencimiz gençlik merkezimizde ücretsiz olarak bir sanat alanıyla ilgilenebilirler. Bütün gençlerimizi bekliyoruz. Bugün için sadece buradayız ancak her dönem farklı alanlarda da bu tür kültür sanat faaliyetlerimizi izah edeceğiz.”

Prestij Haber: Adil HARMANCI  

  • Etiketler : VAN HABER VAN HABERLERİ
  • YORUM YAP
    Yorumlar (0)

    Bu habere ilk yorum yapan sen ol.

    ÖNERİLENLER