Muradiyeli İlkan Polat, resim...
MEBİT

Vanlı Ressam 100 bin TL’lik tabloyu Antalya’da satışa sundu

Muradiyeli İlkan Polat, resim sergisinin 19’sunu Antalya’da açtı.

Abone Ol

2021-10-19 14:28:02 | Son Güncelleme : 2024-04-07 17:51:11

Vanlı Ressam 100 bin TL’lik tabloyu Antalya’da satışa sundu

Muradiyeli Ressam İlkan Polat, Antalya Konyaaltı Belediyesi’nde, bir sergi açtı. Kadın temalı tabloların çoğunlukta olduğu sergide 70 tablo sanatseverlerin beğenisine sunuldu. Daha önce 18 resim sergisi açan Polat, 100 bin TL’lik Hayat Tablosu’nu satışa sunarak bu serginin en sıra dışı olma özelliğini taşıdığını dile getirdi. 

'18 resim sergisi’

Ressam Polat, resim yapmayı çok sevdiğini vurgulayarak, “Kendimi bildim bileli resim çiziyorum. Resim yapmak, bana her zaman enerji veriyor.  Bu yüzden resim yapmayı çok seviyorum. Ağrı Çeçen Üniversitesi Eğitim Fakültesi Resim Bölümü’nden mezun oldum. Daha önce toplam 18 tane resim sergisi açtım. 4 Temmuz’da, Doğu Anadolu Bölgesi’nin en büyük sergisini Muradiye Şelalesi’nde açtım. Şimdiye dek tüm sergilerim de çok eğlenceli geçti” dedi. 

‘100 bin TL’ye satılacak’

Sergide yer alan bir eserinin temasının orman yangınları olduğunu söyleyerek, “Bana bu sergiyi Antalya’da açma fikrini veren sevgili arkadaşım Cihan’dı. Sergimde toplam 70 tablo olacak. Bu sergimin diğerlerinden bir farkı var, o da sergi de birçok kadının yaşantısından izler taşıyan ‘Hayat Tablosu’ 100 bin TL’den satışa çıkacak. Ayrıca Türkiye’deki orman yangınlarında yanan hayvanlar ve ağaçlar için heykel niteliğinde bir eserim de sergide olacak. Bir Vanlı olarak burada olmak ve bu resim sergisi açmak beni gururlandırdı” diye konuştu. 

Sergi 18-24 Ekim tarihleri arasında sanatseverler bulaşacak.

KAYNAK: WANHABER.COM

  • Etiketler : Van Haber VAN RESSAM MURADİYE
  • YORUM YAP
    Yorumlar (0)

    Bu habere ilk yorum yapan sen ol.

    ÖNERİLENLER