AK Parti İlçe Başkanlıkları ta...
MEBİT

AK Parti Danışma Meclisi Toplantıları Devam Ediyor

AK Parti İlçe Başkanlıkları tarafından  düzenlenen İlçe “Danışma Meclisi” toplantıları her ilçeye özgün şekilde çeşitli programlarla devam ediyor.

Abone Ol

2021-10-17 17:16:45 | Son Güncelleme : 2024-04-09 19:00:57

AK Parti  Danışma Meclisi Toplantıları Devam Ediyor

AK Parti Danışma Meclisi toplantıları İpekyolu ve Edremit İlçelerinin ev sahipliğinde teşkilat mensuplarının katılımıyla gerçekleştirildi. Toplantılara Milletvekilleri, önceki dönem İl Başkanları, önceki dönem İlçe Başkanları, Kadın kolları, Gençlik Kolları, Yönetim Kurulu Üyeleri, Mahalle Başkanları ve Parti teşkilatı katıldı. Saygı Duruşu ve istiklal Marşının okunması ile başlayan programlar İlçe Başkanlarının faaliyet raporlarını okuyup değerlendirmesiyle sürdü.

Programda konuşma yapan Ak Parti Van Milletvekili Abdullahat Arvas  Teşkilatın, kurumların yıllardır birikmiş olan hizmetleri  yapmaya devam ettiklerini belirterek belediyelerin ayrım yapmadan hizmet üretmeye çalıştığını ifade etti. Arvas; Bu arada şunu da söylemeliyim  "Kayyumlarımız da çalışıyor. Van da eğitim alanında sağlık olsun devletimiz yatırımlarını aksatmadan sürdürüyor. şunu rahatlıkla söyleyebilirim Van kıyaslama yapıldığında sağlık hizmetlerinin en iyi alındığı dönem bu dönemdir. Tarım, Hayvancılık, Sanayi olsun güzel bir hava var. OSB Bölgesinde 100 hektarlık bir alanı tekstil kent olarak geçen sene ayırdık, buraya yatırım yapacak olan iş adamlarını dısarıdan Van'a getirip fabrika kurmaları için alt yapısını oluşturduk. Gelecek sene inşallah 15.000 gencimizi işe yerleştireceğiz. Erciş’te de OSB Bölgemizde 27 tane fabrika yapılacak. Bu sene 11 fabrikanın temeli atıldı. Bu arada Yine “organize seracılık” yapılacak burada da bin gencimiz iş sahibi olacak. Bizler elimizden geldğince halkımızın ve gençlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz." ifadelerini kullandı. 

"Ekonomide belli kesimlerde özellikle de dar gelirli vatandaşlarımızda sıkıntıların olduğunu biliyoruz. Bunları ekonomide 18 yılda elde edilen başarı ve tecrübelerle 2022 yılı içinde Allah’ın izniyle aşacağız." diyen AK Parti Van Milletvekilli Osman Nuri Gülaçar "Sokaktaki insana şuan ki sıkıntılı durumu kim çözebilir diye sorsak, CHP liler bile Recep Tayyip Erdoğan diye söyler. Sözünün arkasında duran ve mutlaka yerine getiren bir liderden bahsediyoruz. 2022 yılı itibar ile Dünya geneli olan sıkıntıların Ülkemizde de biteceğinden şüphemiz yoktur. Şuan Devletten destek alan, dar gelirli kesimler başta olmak üzere sorunların en aza indirilmesi için hep birlikte Türkiye olarak 2023 yılında ciddi bir hamle yapacağız. Durumumuz Allah'ın izniyle çok daha iyi olacağından şüphemiz yoktur." ifadelerine yer verdi

Daha sonra söz alan AK Parti İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu ise, "AK Partimizin milletimizin umudu olduğunu aklımızdan çıkarmıyoruz, ülkemizde ve Van'da kararlı bir mücadele sonucu terör kalmadı, artık terör sorunumuz yok. Herkes istediği gibi siyasi ve sosyal çalışmalarını gönül rahatlığıyla sürdürüyor. Vanda hükmetimiz Tarıma, Hayvancılığa durmaksızın yatırımlar yapıyor. Türkiye'de  2002 yılında Tarıma yapılan yatırım 500bin ₺, 2021 yılında ise 143 Milyon ₺ destek ve yatırım olduğunu ifade eden Başkan Türkmenoğlu Hayvancılıkta en yoğun bölgelerden biriyiz. 2002 yılında 34 Bin TL hayvacılık desteği verildi. 2019 da ise bu rakam  68 Trilyon nerden nereye geldik. Partimizin Türkiye'ye her alanda getirdiği hizmetleri  görmemek için gözlerini kapatanları  kulaklarını tıkayanları hizmetlerimizle yeniliklerimizle  mahçup etmeye devam edeceğiz. AK Parti laf yerine hizmet üreten bir partidir. Hükümet olarak her alanda ilimize güzel hizmetler yaptık yapmaya devam edeceğiz". Ak parti olarak Türkiye’de ve Van’da başardıklarımıza başkalarının hayalleri bile ulaşamaz." Dedi

Programlar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kaleme aldığı  “DAHA ADİL BİR  DÜNYA MÜMKÜN” kitabının dagıtımıyla son buldu.

  • Etiketler : VAN AK PARTİ AK PARTİ VAN SİYASET KAYHAN TÜRKMENOĞLU TOPLANTI
  • YORUM YAP
    Yorumlar (0)

    Bu habere ilk yorum yapan sen ol.

    ÖNERİLENLER