Saadet Partisi, Van’da yüksek...
MEBİT

Saadet Partisi, Van’da yüksek elektrik faturalarını gündemine aldı!

Saadet Partisi, Van’da yüksek elektrik faturalarını gündemine aldı! “500-600 TL faturaya şahit olduk”

Abone Ol

2021-10-14 23:00:01 | Son Güncelleme : 2024-04-16 09:30:53

Saadet Partisi, Van’da yüksek elektrik faturalarını gündemine aldı!

Saadet Partisi İpekyolu İlçe Başkanlığı yaptığı yazılı basın açıklamasında, Van’da birçok vatandaşın elektrik faturalarını ödeyemediğinden dolayı elektriklerinin kesildiğini ve çoğunun ise icralık olduğu belirtildi. 

Yapılan yazılı basın açıklamasında, “Saadet Partisi İpekyolu İlçe Başkanlığı olarak ilçemizde ikamet eden birçok vatandaş sıklıkla partimize gelerek elektrik faturalarını ödeyemediklerini, elektriklerinin kesildiğini bazılarının da icralık olduğu bilgisini tarafımıza anlatmakta.

“500-600 TL ELEKTRİK FATURASI GELDİĞİNİ ŞAHİT OLDUK” 
Bizler de Saadet Partisi İpekyolu İlçe teşkilatı olarak Bostaniçi, Karşıyaka, Yalım Erez, Yenimahalle başta olmak üzere birçok mahallelimizi evlerinde ziyaret ettik. Vatandaşlarımız elektrik sayaçları direklere çıktıktan sonra 5-6 kat daha fazla fatura gelmeye başladığını belirtti. Bugün ortalama 6-7 kişilik ailelerin yaşadığı evlerde aylık 500-600 TL elektrik faturası geldiğini şahit olduk. Zaten gelir seviyesi düşük olan bu aileler faturalarını ödeyememekte ve birçok kişi mahkemelik ve icralık duruma düşmüştedir.

“BAZI KİMSELERİN ELEKTRİĞİ KESİK DURUMDADIR”
Yüksek faturalardan birçok vatandaşımız mağdur olmuştur. Bugün vatandaşlarımız evlerinde sayaç olmadığı için tüketimlerini görememektedir. Ülkemizde ve ilimizde bazı bölgelerde sayaçların direğe çıkarılması uygulaması da bir çifte standardın göstergesidir. Saadet Partisi İpekyolu İlçe Başkanlığı olarak vatandaşlarımızın elektrik sayaçlarını görebileceği yerde de mutlaka sayaç olmalıdır. Ayrıca mağdur olan vatandaşların mağduriyetlerine çözüm üretilmeli, geliri olmayan ailelere ücretsiz olarak verilen elektrik miktarı arttırılmalıdır.”
denildi.

  • Etiketler : VAN VAN HABER SAADET PARTİSİ SAADET PARTİSİ VAN İL BAŞKANLIĞI ELEKTRİK FATURA
  • YORUM YAP
    Yorumlar (0)

    Bu habere ilk yorum yapan sen ol.

    ÖNERİLENLER