Van'da koronavirüs vaka sayıla...
MEBİT

Başhekim Ümit Haluk İliklerden; 'Aşı yapılmadıkça normalleşemeyeceğiz'

Van'da koronavirüs vaka sayılarının artması, yeni gelişmeleri de beraberinde getiriyor. Bir çok kesim tarafından yapılan açıklamalarla vatandaşların koronavirüs aşısı olmaları istenirken, maske, mesafe ve temizlik kuralının da ihmal edilmemesi gerektiğine vurgu yapılıyor.

Abone Ol

2021-07-31 10:59:49 | Son Güncelleme : 2024-04-10 09:21:08

Başhekim Ümit Haluk İliklerden; 'Aşı yapılmadıkça normalleşemeyeceğiz'

Hastanelere covid 19 şüphesi ile yapılan başvuruların artış göstermesinin ardından Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Dursun Odabaş Tıp Merkezi de yeni bir karar alarak, poliklinik hizmetlerini azaltma yoluna gitti. Van YYÜ Dursun Odabaş Tıp Merkezi Başhekimi Dr. Öğretim Üyesi Ümit Haluk İliklerden, yaptığı paylaşımla bu gelişmeyi duyururken, bir de uyarıda bulunarak; “Aşı yapılmadıkça normalleşemeyeceğiz” dedi.

Koronavirüs vaka sayılarının yeniden yükselişe geçmesi yeni kararları da beraberinde getiriyor. Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Dursun Odabaş Tıp Merkezi, covid 19 şüphesi ile hastaneye başvuru sayılarının artması nedeniyle, poliklinik hizmetlerini azaltma kararı aldı.

Alınan karara ilişkin paylaşım yapan Van YYÜ Dursun Odabaş Tıp Merkezi Başhekimi Dr. Öğretim Üyesi Ümit Haluk İliklerden, “Covid-19 başvuru sayılarındaki artış nedeniyle normal hizmet alanlarımız tekrar Covid-19 hizmet alanlarına dönüştürülmüş ve hastane randevuları kısıtlanmak zorunda kalınmıştır.” dedi. Başhekim İliklerden, bir de uyarıda bulunarak; “Aşı yapılmadıkça normalleşemeyeceğiz” vurgusu yaptı.

 

AŞI ÇAĞRILARI YAPILIYOR
Ülke genelinde koronavirüs vaka sayılarında yeniden bir artış trendine girildiği görülürken, Van'da bir çok kesim tarafından vatandaşlara “aşı olun” çağrıları yapılıyor. Yetkili isimler bu konuda vatandaşların geç olmadan aşılarını olmalarını isterken, Van Ticaret ve Sanayi Odası, Van Ekonomi Konseyi gibi kuruluşlar da yaptıkları açıklamalarla, üyelerine ve vatandaşlara aşılarını olmaları çağrılarını dile getiriyor. 

 

Prestij Haber: Umut Tarhan

  • Etiketler : DURSUN ODABAŞ TIP MERKEZİ Dr. Öğretim Üyesi Ümit Haluk İliklerden VAN HABERLERİ
  • YORUM YAP
    Yorumlar (0)

    Bu habere ilk yorum yapan sen ol.

    ÖNERİLENLER