İş insanı Zahir Kandaşoğlu, ye...
MEBİT

İş insanı Zahir Kandaşoğlu'ndan aşı çağrısı!

İş insanı Zahir Kandaşoğlu, yeni tip koronavirüse (Covid-19) karşı aşı yaptırıp vatandaşları da aşı olmaya davet etti.

Abone Ol

2021-05-17 23:39:55 | Son Güncelleme : 2024-02-18 20:12:03

İş insanı Zahir Kandaşoğlu'ndan aşı çağrısı!

Doğu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu, VATSO Dernek Başkanı Zahir Kandaşoğlu, salgınla mücadele kapsamında virüse karşı ilk doz aşıyı Sağlık Bilimleri Üniversitesi (SBÜ) Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yaptırdı.

İş İnsanı Kandaşoğlu, daha sonra twitter hesabından aşılanırken çekilen fotoğrafını paylaşarak şu ifadelere yer verdi: "Sevgili Ülkemin güzel insanları büyük bir heyecanla beklediğim aşı sıram geldi. İlk doz aşımı yaptım herkesten ricam aşı üzerinde hiç bir yorum yapmadan koşa koşa gidelim, aşımızı yapalım ki sevdiklerimizle kucaklaşabilelim. Lütfen tereddüte yer yok."

Sağlık Bilimleri Üniversitesi (SBÜ) Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi de resmi twitter hesabından Başkan Kandaşoğlu'nun aşılandığı fotoğrafları paylaşarak, "VATSO Derneği Başkanı Zahir KANDAŞOĞLU ve eşi hastanemiz ''Covid-19 Aşı Birimi'nde ''randevulu olarak aşı oldu. Aşılanmanın önemine değinen KANDAŞOĞLU, herkesi aşılanmaya davet etti." dedi.

GazeteVAN

  • Etiketler : ZAHİR KANDAŞOĞLU İŞ İNSANI koronavirüs korona virüs KORONAVİRÜS AŞISI KORONAVİRÜS VAKA SAYISI AŞI BIONTECH AŞISI SİNOVAC AŞISI Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi Doç. Dr. Sebahattin Çelik
  • YORUM YAP
    Yorumlar (0)

    Bu habere ilk yorum yapan sen ol.

    ÖNERİLENLER