Demokrasi ve Atılım Partisi (D...
MEBİT

DEVA Partisi Çatak’ta esnafın sorun ve taleplerini dinledi!

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Van İl Başkanlığı, çalışmalarına hızla devam ediyor. Vatandaşların ve esnafların sorunlarını dinlemek üzere sık sık ziyaretler gerçekleştiren Van İl Başkanı Erdinç Peker, il ve ilçe yönetimi, bu defa da Çatak ilçesini ziyaret etti.

Abone Ol

2022-10-03 22:09:35 | Son Güncelleme : 2024-04-18 16:14:51

DEVA Partisi Çatak’ta esnafın sorun ve taleplerini dinledi!

Çatak İlçe Başkanı Hakkı Baysal’ın ev sahipliğinde yapılan ziyaretlerde İl Başkanı Erdinç Peker, DEVA Partisi’nin eylem planlarını anlatarak esnafın derdine deva olacaklarını, DEVA Partisi kadroları ile birlikte ülkenin en başarılı olduğu dönemden daha iyisini yakalayacaklarını, toplumun her kesiminin topyekun zenginleşeceğini ifade etti.

Yapılan ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren esnaflar, DEVA Partisi’nin kendilerini işyerlerinde ziyaret ederek sorun ve talepleri bire bir dinlenmesinden dolayı teşekkürlerini bildirdi. Gerçekleştirilen esnaf ziyaretlerinin akabinde Erdinç Peker ve yönetimi Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çatak İlçe Başkanlığı ve Çatak Ziraat Odası’nı ziyaret etti.

‘’Tınne filmi 2022 yılında Çatak’ta hayat buldu’’

Gerçekleştirdikleri ziyaretler sonrasında açıklama yapan Van İl Başkanı Erdinç Peker şunları kaydetti: ‘’AK Parti hükümetinin tüm Türkiye’de sebep olduğu ekonomik kaos ne yazık ki Çatak ilçemizde de kendisini fazlasıyla hissettiriyor. Esnaf derdini anlatacağı, sorunlarına çözüm arayacağı hükümet kanadından kimseye ulaşamadığından dert yanıyor. 2022 yılında olmamıza rağmen tüm mahallelerimizin en temel ihtiyacı olan yol ve içme suyu bir çok köyde henüz tamamlanmamış. Geçirdiğimiz ağır pandemi şartlarına rağmen Çatak halen hükümetin üvey evladı muamelesi görmeye devam ediyor. Bir çok mahallede elektrik, telefon ve internet yok. Haliyle bu mahalleler kaderleri ile baş başa bırakılmış. Bu mahallelerin dünya ile irtibatları tamamen kesilmiş, aileler şehirde olan, askerde olan, öğrenci olan çocuklarından hiçbir şekilde haber alamıyorlar. Tınne filmi ne yazık ki 2022 yılında Çatak’ta hayat bulmuş durumda. Sorunları yerinde tespit eden ekiplerimiz ile Çatak’ta olan tüm sorunları sürat ile çözecek bir yönetim kadrosuna sahibiz. Bu kadar bekleyen Çatak halkına seçime kadar sabretmelerini ve seçimden sonra tüm sıkıntıları el birliği ile hep beraber çözmeye davet ediyoruz. Allah’ın izni ve Çatak halkının da desteği ile Çatak ilçesi gerekli yatırımları alacaktır.’’

Logosunda mavi su damlası içerisinde filiz bulunan Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) ile özdeşleşen, rengini de logosundan alan ‘Mavi Yelekliler’ hareketi Türkiye’nin her yerinde gün geçtikçe yayılmaya devam ediyor.

  • Etiketler : DEVA PARTİSİ VAN Van Haber
  • YORUM YAP
    Yorumlar (0)

    Bu habere ilk yorum yapan sen ol.

    ÖNERİLENLER