Vanspor’da sancılı saatler yaş...
MEBİT

Vanspor Yönetim Kurulu Üyesi Akın Dinçer’den sert açıklamalar!

Vanspor’da sancılı saatler yaşanmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde yapılan istifalar gündemi meşgul ederken, tartışmalar da sürüyor. Kentte birçok kesim tarafından destekler devam ederken, as başkanlık görevini devreden Akın Dinçer ise konuyla ilgili sert açıklamalarda bulundu. Süreci eleştirenlere ‘kaçmadık buradayız’ diyen Dinçer, gelin destek olun çağrısında bulundu.

Abone Ol

2022-06-24 17:48:06 | Son Güncelleme : 2024-04-24 00:02:16

Vanspor Yönetim Kurulu Üyesi Akın Dinçer’den sert açıklamalar!

“BiZ KAÇMADIK, BURADAYIZ”

Van’ın son günlerdeki konusu olan Vanspor, konuşulmaya devam ediyor. Yönetimin istifalarından sonra tartışmalar devam ederken, as başkanlık görevini devreden Akın Dinçer de ilk kez konuştu. Vanspor’dan istifa etmediğini söyleyen Dinçer, sürecin zarar görmemesi için başkanlık görevini devrettiğini söyledi. Eleştiri de bulunanlara sert çıkış yapan Dinçer, kaçmadık ve buradayız diyerek, eleştiri yapanlara da gelin sorunu beraber çözelim mesajı verdi.

DİNÇER, SÜRECİ YORUMLADI!

Sosyal medya hesaplarından açıklamalarda bulunan Akın Dinçer, “Vanspor başkanlığında kısa bir süre sonra Seyithan bey hepinizin malumu olduğu gibi görevden ayrıldı. As başkanımız kulüp başkanı oldu, ben de As Başkan oldum ve As başkanlık yaptım. O süreci yaşadık. Ben As Başkan olduktan sonra Vanspor tüzüğüne göre As başkanın temsili bir görevi vardır. Kulüp başkanı olmadığı zamanlarda kulübü temsil eder, kulüp başkanlığı yapar. Temsil görevi olan bu görevi bu 7 aylık süreçte hakkıyla yerine getirdiğimi düşünüyorum. Tabii eksiklerimiz, hatalarımız vardır muhakkak ama zor bir süreçte bu görevi yerine getirmeye çalıştık.” Dedi.

DİNÇER’DEN SERT AÇIKLAMA…

Cümlelerini sürdüren Dinçer, “Deplasman maçlarına taraftar yasağı var biliyorsunuz. Pandemi döneminde gerçi bunu bazı kahvesini içerek sadece klavye kahramanlığı yapan insanlar bilmez ama fedakar taraftarlarımız bilirler. Pandemiden dolayı bir deplasman yasağı var ve deplasmanlara taraftar alınmaz. Bu taraftarlarımızın deplasmanlarda birer Vansporlu olarak ne kadar başlarının, alınlarının dik bir şekilde maçlara gidip geldiklerini, bizim o noktalarda yaşadıklarımızı, temsiliyetimizi, Vanspor’a yakışacak şekilde hareket ettik. Vanspor yönetim kurulu üyelerinin maalesef şöyle bir zorunluluğu da vardır. Maalesef bazıları sadece klavye kahramanlığı yaptığı için dışarıdan genelde para bulma, getirme işleri tamamen kulüp yönetim kurulu üyelerinin üzerinde kalır. Bu süreçte yönetim kurulumuz tarafından sponsorluk bulma noktasında görevlendirildim ve çok ciddi çalışmalarla, gecemizi gündüzümüze katarak çalıştık.” Şeklinde konuştu.

“BİR GURURLA HİÇBİR ZAMAN GOCUNMADAN BU SÜRECİ YAŞADIK”

Sponsorluk süreçlerini anlatan Dinçer, “Ciddi sponsor olabilecek firmalarla görüşmemiz neticesinde bir firmayla anlaşıldı ve Vanspor tarihinin en yüksek meblağda çift finans kaynağı oluşturuldu. 13 milyon 660 bin TL Vanspor’a bir gelir sağlandı. Sonrasında kendimizin de para verme gerektiği ve şu anda o klavye kahramanları kahvelerini koltuklarında yudumlarlarken ben Akın Dinçer olarak 240 bin TL kulübümüze gururla onurla bağışta bulundum. Bunun dışında 38 maç oynadık biz. Bu 38 maçın yaklaşık 32 maça katıldım. Ankara’da yaşıyorum. Bu maçların bazıları Van’da bazıları Van dışında oldu. Bu 32 maç, gidiş geliş konaklama demektir. Bu anlamda da cebimizden para harcadığımız dönemler oldu ve çok büyük bir gururla hiçbir zaman gocunmadan bu süreci yaşadık.” İfadelerini kullandı.

ŞEHRİVAN GAZETESİ

  • Etiketler : VAN SPOR
  • YORUM YAP
    Yorumlar (0)

    Bu habere ilk yorum yapan sen ol.

    ÖNERİLENLER