Spor Toto Süper Lig'in 27. haf...
MEBİT

Galatasaray 4-2 Ç. Rizespor (Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu)

Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında Galatasaray, sahasında Çaykur Rizespor'u 4-2 mağlup etti.

Abone Ol

2022-02-28 01:11:41 | Son Güncelleme : 2024-04-24 13:38:39

Galatasaray 4-2 Ç. Rizespor (Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu)

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'de geçtiğimiz hafta deplasmanda karşılaştığı Göztepe'yi mağlup ettikten sonra sahasında da Çaykur Rizespor'u yendi ve üst üste ikinci galibiyetini elde etti.

Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray Nef Stadyumu'nda Çaykur Rizespor ile karşılaştı. Mücadelede iki kez geriye düşen sarı-kırmızılılar, sahadan 3-2 galip ayrıldı. Geçtiğimiz hafta Göztepe'yi deplasmanda 4-2 yenen sarı-kırmızılılar, bu maçla birlikte üst üste ikinci galibiyetini elde etti.

Rize maçından 3 puanla ayrılan Galatasaray, puanını 35'e çıkardı. Cimbom gelecek hafta deplasmanda Konyaspor ile mücadele edecek.

Galatasaray, Rize'yi yine geriden gelip yendi
Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'de evinde karşılaştığı Çaykur Rizespor'u geriden gelip 4-2 mağlup etti. Sarı-kırmızılılar ligin ilk yarısında Rize'deki maçta da mağlup duruma düşmesine rağmen 3-2 kazanmıştı.

Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında Galatasaray Nef Stadyumu'nda karşı karşıya geldiği Çaykur Rizespor'u iki kez geriye düşmesine rağmen 4-2'lik skorla mağlup etti. Ligin ilk yarısında Rize'de oynanan mücadelede de 2-1 geriye düşen sarı-kırmızılılar müsabakadan 3-2'lik skorla galip ayrılmıştı.

  • Etiketler : GALATASARAY ÇAYKUR RİZESPOR SPOR FUTBOL
  • YORUM YAP
    Yorumlar (0)

    Bu habere ilk yorum yapan sen ol.

    ÖNERİLENLER