Vanspor Futbol Kulübü Başkanı...
MEBİT

Vanspor FK Başkanı İzsiz: Önümüzde zorlu maçlar var

Vanspor Futbol Kulübü Başkanı Seyithan İzsiz, Kahramanmaraşspor maçı sonrası yaptığı değerlendirmede, önlerinde zorlu 6-7 haftalık periyodun bulunduğunu belirterek, bu zorlu maçları kayıpsız geçmek istediklerini ifade etti.

Abone Ol

2021-10-19 14:22:30 | Son Güncelleme : 2024-01-27 03:49:05

Vanspor FK Başkanı İzsiz: Önümüzde zorlu maçlar var

Pazar günü deplasmanda Kahramanmaraşspor'la karşı karşıya gelen Vanspor, sahadan 3-0'lık net bir skorla ayrıldı. Maraş galibiyeti sonrası açıklamalarda bulunan Kulüp Başkanı Seyithan İzsiz, lider oldukları için mutlu olduklarını söyledi.

Kahramanmaraşspor maçı sonrası açıklamalarda bulunan Başkan İzsiz, takımdaki futbolculara yine serzenişte bulunarak, kolay kart görmemeleri gerektiğini ve duran topların belirlenen futbolcular tarafından kullanılması gerektiğini vurguladı.

"ÖNÜMÜZDEKİ 6-7 HAFTALIK PERİYOTTA ÇOK ZORLU MAÇLARIMIZ VAR"

Ligin uzun bir maraton olduğunu belirten İzsiz, "Bu hafta oynanan maçların tamamlanmasıyla, grupta liderlik koltuğuna oturduk. Lig uzun bir maraton, bu uzun maratonda her futbolcu kardeşimize ihtiyacımız var. Dolayısıyla bizim kolay kart görmememiz gerekiyor. Takımımızı yalnız bırakmamamız lazım. Çok kolay top kayıplarına da mahal vermememiz lazım. Daha önce de ifade ettiğim gibi, duran toplarımızın kimler tarafından ekseriyetle kullanılacağı, elbette belli. Bu manada saha içerisinde futbolcularımız arasında minik bir tartışmanın olduğunu gördük. İlk yarının sonunda hocamıza özellikle bu konuda, mutlaka arkadaşlarımızı uyarması gerektiğini ve takım ruhunu asla kaybetmememiz gerektiğini defaatle paylaşıyoruz. Bugün lider olduk diye, ligi bitirmiş değiliz. Önümüzdeki 6-7 haftalık periyotta çok zorlu maçlarımız var. Hem taraftarımıza ihtiyacımız var, hem her bir oyuncumuzun kendisine ihtiyacımız var. Ucuz kartlar görmememiz lazım. Çok daha yoğun çalışmamız gerekiyor. Bugün beklentinin altında bir performans ortaya koyduk. Burada asla rehavete kapılmadan, asla rahatlığa başvurmadan, disiplinimizi yeniden tesis ederek ve çok daha fazla çalışarak, önümüzdeki zorlu süreci atlatmamız lazım. Yönetim olarak hem içeride, hem dışarıdaki maçlarda takımın yanında olmaya gayret gösteriyoruz. Bugünde 20-25 yönetici arkadaşımla burada takımımız yalnız bırakmadık. Taraftarlarımızdan da Sivas maçında tribünleri tamamen doldurmalarını istirham ediyorum. Çünkü Sivas maçını gerçekten çok önemsiyoruz. Hekimoğlu ve Sivas ile bir liderlik yarışı içerisindeyiz. Dolayısıyla arayı açabildiğimiz kadar açmamız gerekiyor. Kahmaramanmaraş maçını farklı bir skorla geçtik. Burada averajı da çok önemsiyoruz. Takdir edersiniz ki geçtiğimiz yıl Süper Lig'de Beşiktaş 1 gol averaj farkıyla şampiyon oldu. Dolayısıyla burada averajın ne kadar önemli olduğunu bir kez daha görmüş oluyoruz. Bu anlamda takımımız bu tür maçlarda gole yönelik biraz daha efor sarf etmesi ve avantaja yönelik çalışması lazım" diye konuştu.

"VANSPOR, YENİLENEN YÖNETİMİYLE BERABER CİDDİ ANLAMDA BİR MOTİVASYON İÇERİSİNDE"

Vanspor'un Kahramanmaraşspor maçındaki primlerini karşılayan Bestvan Turizm CEOSU İrem Bayram ise, "Deplasmanda kazandığımız için çok mutluyuz. Vanspor, yenilenen yönetimiyle beraber ciddi anlamda bir motivasyon içerisinde. Sadece takım futbolcuları değil, Van halkı da ciddi anlamda bu durumdan hoşnut. Tekrardan spor ve kardeşliğin Vanspor'la beraber ilimizi sardığı bir dönemi yaşıyoruz. Umuyorum bunu lig yükselterek taçlandıracağız. Başkanımızı ve yönetimini de tebrik ediyorum. Takım futbolcularına da başarılar diliyorum. Bizi bir kez daha gururlandırdılar" ifadelerini kullandı.

KAYNAK: VAN BÖLGE GAZETESİ

  • Etiketler : SEYİTHAN İZSİZ VANSPOR BELEDİYE SPOR FUTBOL
  • YORUM YAP
    Yorumlar (0)

    Bu habere ilk yorum yapan sen ol.

    ÖNERİLENLER